Pronájem bytu 2+kk, Jílové u Prahy, Palackého, 34 m2 (ID: 3447394)

Palackého, Jílové u Prahy

10 490 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky vč. elektřiny 1.509 Kč/měsíc + plyn, který bude převeden na nájemníka)

Prémioví partneři v Jílovém u Prahy

Úklidové služby

Informace k bytu

Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup kontaktovali výhradně skrze formulář níže. Následně Vám emailem zašleme krátký osobní dotazník, ve kterém bude třeba uvést několik základních informací. Po vyplnění tohoto dotazníku obdržíte informaci o dalším postupu.


Nabízíme útulný a plně zařízený byt 2+kk, 34 m² v prvním nadzemním podlaží nízkopodlažního viladomu v Jílovém u Prahy, nedaleko Masarykova náměstí. Byt je velice pěkně zařízený a i přes menší výměru poskytuje velký komfort bydlení. Dům je navíc umístěn v uzavřeném areálu, což poskytuje jisté soukromí a bezpečnost. Součástí pronájmu je také sklep a venkovní parkovací stání. Nemovitost je určena k dlouhodobému pronájmu a je po dohod ihned k nastěhování.


Dům se nachází nedaleko Masarykova náměstí u autobusových zastávek MHD i dálkových linek. V Praze, konkrétně u stanice metra linky C - Budějovická jste již za 35 minut. V okolí je veškerá občanská vybavenost vč. možností sportovního vyžití.


Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. elektřiny, pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 1.509 Kč/měsíc + plyn, který bude převeden na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci pro agenturu ve výši jedné měsíční platby a dvojitou vratnou kauci.


Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.

Parametry bytu

Cena
10 490 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky vč. elektřiny 1.509 Kč/měsíc + plyn, který bude převeden na nájemníka
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Palackého, Jílové u Prahy
ID
2201 0716 2
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
34 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
34 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ivana Záhorská

Ivana Záhorská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Jílovém u Prahy?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu