Prodej rodinného domu, Vacenovice, Stanoviska, 252 m2 (ID: 3447581)

Stanoviska, Vacenovice

Rezervováno
6 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 972 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vacenovicích

Informace k domu

Hošek Estate Vám exkluzivně nabízí k prodeji rohový vícegenereační rodinný dům v obci Vacenovice. Tento dům je velmi dobrým stavu a disponuje 9 pokoji, což z něj dělá ideální investici pro ty, kteří hledají nemovitost s vysokým potenciálem návratnosti investice.

S celkovou užitnou plochou 252m² a zastavěnou plochou 120m² nabízí tento dům dostatek prostoru pro bydlení a práci. Kromě toho má také plochu parcely 567m², která nabízí další možnosti využití.

V blízkosti se nachází vešekrá občanská vybavenost, jako je školka, pošta a supermarket, což činí tuto nemovitost ještě atraktivnější pro potenciální investory.

Dům je také vybaven balkonem o velikosti 4m² a terasou o velikosti 24m², které nabízejí další možnosti pro relaxaci a odpočinek. Kromě toho je k dispozici sklep o velikosti 5m² a garáž o velikosti 53m², což zajistí dostatek prostoru pro parkování a úložné prostory.

Z hlediska infrastruktury má tato nemovitost přístup k dálnici, silnici, autobusovému spojení a vlakovému spojení. Kromě toho je k dispozici přívod vody a plynu, topení je zajištěno lokálním plynem a elektřina je k dispozici v napětí 230V a 380V.

Pokud hledáte investici s vysokým potenciálem návratnosti investice, tato nemovitost by mohla být tou pravou volbou. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
6 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Stanoviska, Vacenovice
ID
0010
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
252 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
586 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Hošek Estate s. r. o.

Palackého třída 295/24, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Robin Hošek

Robin Hošek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vacenovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu