Prodej bytu 1+kk, Lipno nad Vltavou, 42 m2 (ID: 3448872)

Lipno nad Vltavou

7 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 172 Kč /za měsíc

(zálohy na služby 6 290,-Kč)

Prémioví partneři v Lipně nad Vltavou

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi nadstandardní byt o dispozici 1+kk s užitnou plochou 51,1 m2 ve 2 patře luxusního resortu "MOLO Lipno". Byt s podlahovou plochou 36,4 m2 je situovaný do krásně upravené zahrady s jezírkem ve vnitrobloku. Obytná místnost je vybavená na zakázku postavenou kuchyňskou linkou osazenou sklo keramickou varnou deskou, horkovzdušnou troubou, myčkou nádobí a odsavačem par (vše zn. Whirpool). Dekor kuchyňské linky (Dub Nebraska) koresponduje s podlahou z dubového masivu.
Prostorná koupelna (4,2 m2) se sprchovým koutem a toaletou, komora a předsíň (2,7 a 3,4 m2). Na chobě, v komoře a koupelně luxusní velkoformátová dlažba a obklady. Balkon )8,6 m2) s posuvnými dřevěnými žaluziemi. K bytu náleží sklep (6,1 m2) a parkovací stání dostatečně prostorné i pro velká SUV.
Vytápění bytu je zajištěno centrální kotelnou přes tepelný výměník zajišťující prostorovou regulaci tepla a ohřev teplé vody. Byt je osazen i klimatizační jednotkou zajišťující chlazení v horkých dnec a nocích. Bezpečností a protipožární dveře, dřevěné francouzské okno s trojskly a posuvnými dveřmi.
Celý resort situovaný na břehu vodní nádrže Lipno je vybudován ve vysokém standardu. Zabezpečení elektronickým vstupním systémem, recepce s ostrahou 24/7. Díky dělení domu na sekce jsou vždy na chodbě max. 3 byty. Součástí resortu se po jeho dokončení stane pětihvězdičkový hotel, jehož služeb budou moci rezidenti využívat. Mezi obytnou částí a hotelem bude vybudovaná promenáda s obchody vedoucí k molu s restaurací a nově budovaným vyhřívaným bazénem s filtrovanou vodou pouze pro rezidenty.
Vodní nádrž Lipno a krásná příroda v okolí nabízí nepřeberné možnosti sportovního, kulturního i volnočasového vyžití po celý rok i pro náročné.
Možno financovat za pomoci hypotečního, nebo jiného úvěru, se kterým Vám rádi pomůžeme. ID nabídky 23368.

Parametry bytu

Cena
7 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
zálohy na služby 6 290,-Kč
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Lipno nad Vltavou
ID
23368
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
51 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
42 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Miroslav Fron

Miroslav Fron

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Lipně nad Vltavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu