Prodej zemědělské půdy, Hostomice, 15147 m2 (ID: 3449937)

Hostomice

690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 288 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Hostomicích

Podlahy

Úklidové služby

Informace k pozemku

Předmětem prodeje jsou dva pozemky o celkové výměře 15.147 m2 v katastrálním území v katastrálním území Bezdědice u Hostomic. Tyto pozemky lze prodat samostatně. Pozemky leží dle územního plánu Hostomice v nezastavitelném území. Označeny jako NZ, plochy zemědělské. Hlavním využitím těchto ploch dle platného územního plánu je hospodaření na zemědělské půdě. Přípustné využití jsou stavby, zařízení a jiná opatření pro obhospodařování zemědělské půdy a pastevectví s přímou vazbu na činnosti prováděné v dané ploše, zejména silážní žlaby, seníky, pastevní areály, přístřešky pro pastvu dobytka; stavby, zařízení a jiná opatření pro ochranu přírody a krajiny, pro snižování nebezpečí ekologických a přírodních katastrof a pro odstraňování jejich důsledků; opatření ke snížení erozního ohrožení a zvyšování retenčních schopností území, prvky pro zachycování povrchových vod v území nebo prvky sloužící k lepšímu využití vod v území; stavby, zařízení a jiná opatření pro vodní hospodářství, vodní plochy a toky; technická infrastruktura; doprovodná a rozptýlená zeleň, která neomezuje obhospodařování zemědělských pozemků.

Jedná se o dva pozemky vedené v katastru nemovitostí jako orná půda a trvalý travní porost.
Pozemek parc.č. 140/84 je o výměře 6.762 m2 je v katastru nemovitostí vedený jako orná půda. Cena za tento pozemek, při prodeji samostatně by byla 307.672 Kč.

Druhý pozemek parc.č. 158/2 má výměru 8.385 m2 je vedený jako trvalý travní porost. Cena za tento pozemek, při prodeji samostatně by byla 381.518 Kč.

Pozemky lze nabídnout k prodeji i samostatně, vše záleží na dohodě s případným zájemcem.

V současné době mají oba pozemky trvalý travní porost. Dle informace vlastníka je pozemek parc. č. 140/84 pronajatý na základě platné pachtovní smlouvy, která je k dispozici k nahlédnutí u zprostředkovatele.

Podrobné informace sdělíme případnému zájemci.

V případě zájmu Vám předáme podklady, podáme podrobné informace o umístění pozemků a přesnému rozsahu nabídky včetně jejich případném využití.

Investujte do trvalé hodnoty, investujte do pozemků a unikněte tak alespoň částečně inflaci.

Parametry pozemku

Cena
690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Hostomice
ID
24382
Plocha nemovitosti
15147 m2
Doprava
Silnice, Autobus

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OTTE Reality, s.r.o.

OTTE Reality, s.r.o.

Malá 43/6, Plzeň, Vnitřní Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Otte, MBA

Petr Otte, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Hostomicích (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu