Prodej chaty, Třebětín - Hostkovice, 75 m2

Třebětín, Hostkovice

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Třebětíně

Úklidové služby

Informace k domu

Sháníte chatu u rybníka, na který je krásný výhled s možností rybaření, turistikou a cyklistikou, kde ´budete odpočívat, pak je tato nabídka právě pro Vás. Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme jedinečnou příležitost vlastnit zděnou podsklepenou chatu na vlastním pozemku s nádherným výhledem na rybník, nacházející se kousek od chaty.
Chatka se 3 pokoji a kuchyní nabízí celkovou užitnou plochu přibližně 75m2 a k tomu náleží pozemek o výměře 288 m2.
Tato oáza klidu je ideálním místem pro únik z každodenního shonu a spojení s přírodou. Nachází se v klidné části chatové oblasti, známé svou přátelskou atmosférou a okouzlujícími přírodními scenériemi, což zaručuje nezapomenutelné zážitky a relaxaci.
V přízemí chaty naleznete prostorný obývací pokoj s krbovými i kachlovými kamny spojený s jídelním koutem, ideální pro společné večeře a posezení s rodinou a přáteli. Pokoj kde se nachází kuchyně je hned vedle obývacího pokoje. Sociální zařízení s menší vanou pro Vaše pohodlí se nachází také v přízemí domu.
Do patra se dostaneme po dřevěných schodech. Zde jsou dvě průchozí útulné ložnice se vstupem na balkon. Ložnice v podkroví poskytují dostatek místa pro rodinné dovolené nebo víkendové pobyty. Sklepní prostory jsou určené zejména ke skladování i jako dílna.
Třebětín i Hostovice a jeho okolí jsou skvělým výchozím bodem pro turistiku, cyklistiku a rybaření. Protože se chatka nachází nedaleko rybníka, na který má krásný výhled, je vhodná například i pro rybáře nebo jen pro někoho, kdo hledá místo pro odpočinek.
Topení je na tuhá paliva, přivedena elektřina, odpad – septik. Voda je řešena studnou, která je 20 m hluboká a je na obecním pozemku.
Tato chata představuje nejen nemovitost, ale i životní styl plný klidu a přírodní krásy. Je určena k rekonstrukci.
K nemovitosti bude při prodeji předána dokumentace.
Chatka se nachází ve svahu a v její blízkosti je možné parkování jednoho vozu. Budou odneseny osobní věci, zbytek je možné ponechat. Obec je obklopena lesy a vede zde cyklistická stezka. Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte našeho makléře.

Parametry domu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 3. 2024
Adresa
Třebětín, Hostkovice
ID
554
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
57 m2
Plocha nemovitosti
350 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Voda
Místní zdroj
Balkon
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RealitasFIN s.r.o.

RealitasFIN s.r.o.

Masarykova 750/316, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Irena Matisová

Irena Matisová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Třebětíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu