Prodej rodinného domu, Libišany, 123 m2

Libišany

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Libišanech

Informace k domu

Prostorný nízkoenergetický rodinný domu 5+kk s podlahovou plochou 130 m2 a pozemkem o rozloze 670 m2. Tato nově zkolaudovaná novostavba se nachází v klidné lokalitě malebné obce Libišany, ideálně situované mezi Hradcem Králové a Pardubicemi s rychlým přístupem na dálnici, která je vzdálena 6 minut jízdy autem.

Obec Libišany poskytuje základní potřebnou občanskou vybavenost pro pohodlný rodinný život. Nachází se zde obchod se smíšeným zbožím, místní restaurace, autobusová zastávka, sportovní a společenské kluby (fotbal, nohejbal, dobrovolní hasiči, myslivecký a rybářský spolek) a dětské hřiště, které nabízí skvělé možnosti pro aktivní odpočinek a volnočasové vyžití. Kompletní občanskou vybavenost najdete v nedalekých Opatovicích nad Labem.

Vstupte do domu a nechte se okouzlit prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, vybaveným i přípravou pro krbovou vložkou pro příjemné strávené večery. Kuchyňský kout je propojen se spíží pro usnadnění vaření a skladování potravin. Tři ložnice poskytují dostatek místa pro pohodlné bydlení i pro větší rodiny, zatímco pracovna je ideálním místem pro vaše podnikání, případně zaměstnání na dálku. Koupelna je vybavena vanou a moderním sprchovým koutem. Součástí domu jsou samostatná toaleta a technická místnost s přípravou pro pračku a sušičku. Další úložné prostory najdete na půdě, přístupné z chodby.

Pro maximální komfort a efektivitu vytápění a ohřevu vody slouží tepelné čerpadlo v kombinaci s fotovoltaickou elektrárnou o výkonu 5,4 kWp. To vše s nízkými provozními náklady, které činí pouhých 4 000,- Kč/měs. K dispozici je také akumulační nádrž na dešťovou vodu s kapacitou 7 m3, která pokryje veškerou spotřebu užitkové vody na zahradě

Dům je plně dokončený, zkolaudovaný a připravený k okamžitému nastěhování. Optický internet je zaveden do každé místnosti, stejně jako televizní anténa. Tato moderní nemovitost spojuje kvalitní provedení s ohledem na životní prostředí. Nezmeškejte příležitost stát se majitelem tohoto exkluzivního domova, který poskytne vaší rodině pohodlí a útulné bydlení.

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Libišany
ID
24009
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
123 m2
Plocha nemovitosti
670 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VPI REAL ESTATE

Masarykovo nábřeží 250/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Infolinka VPI Real Estate

Infolinka VPI Real Estate

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libišanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu