Prodej bytu 3+1, Ostrava, Jubilejní, 68 m2

Jubilejní, Ostrava

3 070 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 631 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

Vítejte!

Dnes jste si otevřeli nabídku prodeje bytu 3+1 v osobním vlastnictví, s obytnou plochou 68m2 v cihlovém domě.

Lokalita? Výborná a navíc se zde málokdy něco prodává, proto se jedná o jedinečnou nabídku.

A co samotný byt? Je dispozičně řešen neprůchozími pokoji. Nabízí různorodou variabilitu změny dispozice, či rozložení pokojů, ale především, je ihned k užívání, jelikož se jedná o udržované bydlení s částečnou modernizací. A co to znamená? Například to, že je v bytě elektřina, v mědi, jsou zde vyměněna okna za euro okna, plynový rozvod je v mědi a v minulosti byly i měněny podlahové rytiny. Topení je zde tedy řešeno ústředně s vlastním plynovým kotlem, který i ohřívá vodu.

Samotný dům sice nemá natřenou fasádu, ale je zde dobře hospodařeno a podstatné věci, jako je střecha, je udělána. Dům byl v minulosti nově napojen na obecní kanalizací a byly zde vyměněny rozvody vody a přidány samostatné měřáky.

To vše jen podtrhuje sklep a to dokonce dva. Jeden s 26m2 plochy a druhý menší s cca 2m2.

V okolí je snad vše, na co si vzpomenete. Ať se jedná o lékaře, obchody, nebo např. školy a školky, či dopravní spojení.

Vám už tedy chybí jen osobní prohlídka nemovitosti, ať si potvrdíte tu virtuální v inzerci. A možná vyřešit financování, s čímž Vám rádi pomůžeme. Kontaktujte mě pro více informací.

Parametry bytu

Cena
3 070 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Jubilejní, Ostrava
ID
00393
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Jiří Sváček

Jiří Sváček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu