Prodej chalupy, Choratice, 200 m2

Choratice

2 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 676 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Choraticích

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej nemovitosti. Představuji vám chalupu v malebné obci Choratice, která leží v okrese Benešov. Tato chalupa stojí na krásném místě, obklopena přírodou, na oploceném pozemku o velikosti 531 m².

Nemovitost je připravena na rekonstrukci podle vašich představ. Střední podlahy byly vyklizeny a je zde předpříprava na instalaci nových podlah. Abychom si mohli lépe představit, jak by mohla chalupa po rekonstrukci vypadat, doporučuji si ji přijít prohlédnout osobně. Můžete si zde vytvořit útulný domov přesně podle svých představ.

Co se týče zásobování vodou, nemovitost je vybavena studnou s dostatečným množstvím vody. Elektrické přípojky jsou připraveny pro rekonstrukci, a nemovitost je vybavena také jímkou.

Lokalita je opravdu vynikající – krásná příroda, lesy a louky jsou doslova na dosah. Navíc je dopravní dostupnost do Prahy výborná, cesta trvá pouze 35 minut. Do Benešova je to cca 15 minut a k dálnici D1 se dostanete za 6 minut, stejně jako do Ostředku.

Jestli vás tato nabídka zaujala a rádi byste se dozvěděli více, neváhejte mě kontaktovat. Jsem tu pro vás, abychom společně našli cestu k vašemu novému domovu snů.

Těším se na vaší návštěvu a na možnost ukázat vám toto úžasné místo.

Parametry domu

Cena
2 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 3. 2024
Adresa
Choratice
ID
2806
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
200 m2
Plocha nemovitosti
531 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Voda
Místní zdroj
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK PRINC

RK PRINC

Hanusova 353/12, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Petr Vopěnka

Petr Vopěnka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Choraticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu