Prodej rodinného domu, Nový Knín - Kozí Hory, 205 m2

Nový Knín, Kozí Hory

6 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 407 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prémioví partneři v Novém Kníně

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům (205m2) v obci Kozí Hory, Nový Knín, okr. Příbram. Jedná se o patrová dům, lze řešit dvougeneračně, je prostorný, samostatně stojící, v klidné části obce. Na pozemku o celkové rozloze 1.769 m2 se dále nachází samostatně stojící garáž (22 m2) a další stavba bez čp: zde se nachází krbová kamna, podkroví a sloužila k uskladnění věcí a klubovna. Hlavní dům je v původním stavu, dvougenerační s dispozicí 2x 2+1. V roce 1975 nástavbou vzniklo obytné podkroví, kde jsou nyní dva pokoje, koupelna, kuchyň a je přístupné po dřevěných schodech z přízemí. V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj, kuchyň, ložnice, koupelna a kotelna. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva s kombinací elektrokotle. Nástavbou vzniklo obytné podkroví, střecha je valbová, dřevěné krovy a tašky betonové pálené. Na podlahách je keramická dlažba s PVC. Na pozemku je vlastní studna, odpadní jímka a dům je připojen na vodovod.
Pozemek má celkovou rozlohu 1.769 m2, je členitý s hezkými výhledy do krajiny, z toho je 539 m2 stavební a 1.126 m2 zahrada, je oplocen a přístupný ze dvou stran.

Lokalita je velmi dobře dostupná autem Praha cca 40min, Mníšek pod Brdy 20 min, Dobříš 10min. Dále zde lze využít autobus linky 525 Nový Knín v místě. Veškerá občanská vybavenost se nachází v Novém Kníně cca 2km. Okolí je rozmanité se spoustou zeleně s možností výletů či vycházek do přírody. Nedaleko se nachází Slapská přehrada.
Pro více informací kontaktujte makléře, prohlídka nemovitosti je možná po dohodě. Cena zahrnuje provizi RK.

Parametry domu

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
13. 4. 2024
Adresa
Nový Knín, Kozí Hory
ID
57379
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
205 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
539 m2
Plocha nemovitosti
1769 m2
Plocha zahrady
1126 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Kníně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu