Prodej bytu 3+kk, Loučná pod Klínovcem, 91 m2 (ID: 3454982)

Loučná pod Klínovcem

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Loučné pod Klínovcem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Prodej apartmánu včetně kompletního vybavení (viz.foto).
Hledáte svou moderní chatu, nebo investici na horách, kde naleznete dostatečný klid a soukromí? Tak pro Vás máme nemovitost, která tyto parametry splňuje.
Nechte se i Vy okouzlit překrásným výhledem na Klínovec a Fichtelberg. Tento pohled Vás nikdy neomrzí. Další potřebné informace naleznete na internetových stránkach vyhlidkaklinovec.cz.
Exkluzivně Vám nabízíme prodej bytové jednotky 3+kk s vlastní terasou a zahradou v Loučné pod Klínovcem - nejzápadnější město Ústeckého kraje. Jedná se o novostavbu bytového domu, kde naleznete pouze 16 jednotek. Každý majitel ocení výtah, který zajišťuje především komfort a pohodlí pro majitele. V ceně bytu je k dispozici jedno parkovací stání hned před domem a sklepní kóje o velikosti 4m².
Dispozice bytové jednotky: chodba (10,4m²), obývací pokoj (28,4m²),ložnice (11,5m²),ložnice (12m²), koupelna(3,6m²), WC (1,3m²). Čistá plocha bytu čítá 67,2m². Součástí bytu je i terasa o velikosti 24m² a zahrada o velikosti 106m².
Bytová jednotka je plně vybavena a vybavení je součástí kupní ceny. Nábytek je vkusný, kvalitní a v moderním stylu. Nedílnou součástí jsou i vestavěné skříně, které naleznete v předsíni a v každé ložnici.
Byt má vlastní elektroměr, měřič tepla a vodoměr. Teplo a ohřev vody zde zajišťují dva plynové kondenzační kotle, které jsou umístěny v technickém zázemí domu. V bytě naleznete podlahové teplovodní topení, které lze ovládat přes webové rozhraní. Moderní technologie Vám zpříjemní bydlení.
A na co se můžete těšit? Skiareál Klínovec je jedním z největších zimních areálů v Čechách. Součástí areálu jsou desítky kilometrů skvěle upravovaných běžkařských tras. Oberwiesenthal je lázeňské městečko vzdálené jen jediný kilometr pěšky. Ani v létě se tu nebudete nudit. Naleznete zde například bobovou dráhu, lanová centra a cyklotrasy.
Díky atraktivní lokalitě Vám doporučujeme byt, jako výhodnou investiční příležitost, kde využijete letní i zimní sezónu.
Neváhejte s prohlídkou. Budeme se na Vás srdečně těšit při osobním setkání, kde Vám rádi sdělíme podrobné informace k bytové jednotce. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N100604.

Parametry bytu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Loučná pod Klínovcem
ID
N100604
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
91 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Miroslava Bauerová

Mgr. Miroslava Bauerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Loučné pod Klínovcem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu