Pronájem obchodního prostoru, Český Krumlov, Urbinská, 132 m2 (ID: 3455012)

Urbinská, Český Krumlov - Domoradice

21 120 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Českém Krumlově

Informace k nemovitosti

!!Jeden měsíc pronájmu ZDARMA!!
Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu komerční prostor na okraji Českého Krumlova v ulici Urbinská. Objekt se nachází u hlavní silnice v obchodní zóně u kruhového objezdu při příjezdu z Českých Budějovic. Velikost prostoru je 120m2 + 12m2 kancelář s vlastní toaletou a sprchovým koutem. V zadní části budovy se nachází i manipulační plocha. Součástí pronájmu je i soukromé uzavřené parkoviště. Po dohodě lze dispozičně prostory upravit.
V současné době probíhá oprava venkovního pláště budovy. Je zde možnost přizpůsobit požadavkům nájemce. Vytápění objektu je zde řešeno centrálně (ústřední teplovodní ), TUV- centrální dodávka. Je zde možnost umístění venkovní reklamy. Označení provozovny i ve vnitřních prostorách.
Prostor je ihned k dispozici. Doporučuji osobní prohlídku. Preferujeme dlouhodobého nájemníka.
Měsíční poplatky: nájemné 180,-/m2 + náklady dle využití objektu cca 4500,-Kč. Kauce ve výši dvou nájmů. Odměna RK jeden měsíční nájem + 21% DPH. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N99462.

Parametry nemovitosti

Cena
21 120 Kč /za měsíc
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Urbinská, Český Krumlov - Domoradice
ID
N99462
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
132 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Rušná část obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Miroslava Bauerová

Mgr. Miroslava Bauerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Českém Krumlově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu