Prodej bytu 3+1, Kolín, Mikoláše Alše, 61 m2 (ID: 3455196)

Mikoláše Alše, Kolín - Kolín II

3 975 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 944 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kolíně

Úklidové služby

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele bytu si Vám dovolujeme nabídnout krásnou, světlou bytovou jednotku 3+1 v širším centru Kolína. 2 x francouská okna znamenají velmi světlý byt a zajímavý interier, příznivé umístění jen 1+1/2 patra. Okolní zástavba vznikala v 60. letech 20. století jako cihlová nízkopodlažní bytová výstavba, domy tvoří široké dvorní trakty plné parkové zeleně, záhonů a vzrostlých stromů. V blízkosti MHD, mateřská i základní škola, dostupnost veškerých služeb, lékařů i nákupní možnosti v menších obchodech i velkých supermarketech.
Bytová jednotka 3+1 se nalézá v druhém nadzemním podlaží a její výměra je 60,3 m2 k bytu navíc náleží velký sklep s oknem a regály o výměře 6 m2 v polosuterénu domu. Obývací pokoj v bytu má tvar 5,3 x 4 m - 21,2 m2, pokoj 5,3 x 3 m - 15,9 m2, pokoj 4 x 2 m - 8 m2, kuchyně 3 x 1,8 m - 5,4 m2 wc. 1 m2, Koupelna 3 m2, chodba 6 m2. V domě funguje SVJ pro dva vchody 12 bytů, jedná se o malé společenství vlastníků bez dluhů s velkou péčí o dům a své prostory. Byt je celkově v dobrém opečovávaném a čistém stavu. Velký obvývací pokoj je dominantou bytu a obě dvě ložnice zajímavě doplňují francouzská okna, celkově je byt velmi světlý. Ve všech pokojích jsou pod koberci ukryté parkety. Koupelna i Wc prošla před dvěma lety rekonstrukcí byl vyměněn bojler zajištující ohřev vody ( včetně části el. vedení). Kuchyňská linka je pěkná zánovní a čistá. Plastová okna jsou cca. 11 let stará, v domě vyměněné stoupačky. Poplatky za energie a odvody SVJ na jednu osobu 3300 kč měsíčně bez el. V bytě vestavné skříně, úložné prostory, před vchodem do bytu je ve výklenku udělaný botník. Skvělá milá lokalita, vhodná pro spokojené žití rodiny, vše v sousedství vzdálené pouze co by kamenem dohodil nebo jen o krok dál.

Parametry bytu

Cena
3 975 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Mikoláše Alše, Kolín - Kolín II
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
61 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KP reality

Vodičkova 791/41, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Vilém Přibyl

Vilém Přibyl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Kolíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu