Pronájem bytu 5+1, Praha - Nové Město, Na Poříčí, 168 m2

Na Poříčí, Praha 1 - Nové Město

45 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky: 2420 Kč + převod na nájemce: elektřina + plyn)

Prémioví partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme částečně zařízený byt 5+1 k pronájmu o velikosti 168 m2, situovaný v 1. patře budovy s výtahem a 24/7 ostrahou. Nemovitost se nachází v krásné lokalitě Prahy 1 - Nové Město, disponující veškerou občanskou vybaveností a dobrou dopravní infrastrukturou (zastávka Náměstí Republiky je vzdálena minutu chůze od budovy).


Možné pronajmout pouze do února 2025.


Tento světlý částečně zařízený byt dispozičně nabízí vstupní chodbu, prostorný obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň (sklokeramická deska, trouba, lednice, mrazák a myčka nádobí) s jídelnou, 4 ložnice, 2 koupelny disponující vanou či sprchovým koutem, samostatnou toaletu a komoru. Vhodné pro studenty. Možnost parkování v garážích Hilton Prague Old Town za měsíční poplatek 7 260 Kč.


Bydlení v samém srdci Prahy, nedaleko Václavského náměstí nabízí velké množství obchodů, restaurací a možnost kulturního vyžití v bezprostřední blízkosti. V pěší dostupnosti leží OC Palladium a Kotva, Havelské tržiště, nemocnice, lékárny, supermarkety, obchody, restaurace, kavárny, dětská hřiště. Lokalita nabízí hustou síť linek MHD (autobusy, tramvaje, vlakové nádraží, 3 stanice metra). V místě jsou mateřské, základní, střední, vysoké školy a nedaleko i Park Lane International School. Pro volnočasové aktivity můžete využít fitness, bike park, tenisové kurty, divadla nebo se vydat do Letenských sadů, Parku Lannova, Desfourské zahrady či vyrazit na Náplavku. Autem dojedete na dálnici za 8 minut a na letiště Václava Havla za 24 minut.


Výše vyúčtovatelných měsíčních záloh činí 2 420 Kč. Elektřina a plyn se hradí zvlášť.


Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH.


Pokud si nemovitost nemůžete prohlédnout osobně, nabízíme Vám také videoprohlídku z pohodlí Vašeho domova v reálném čase přes Skype, Messenger, WhatsApp a další komunikační platformy.

Parametry bytu

Cena
45 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky: 2420 Kč + převod na nájemce: elektřina + plyn
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Na Poříčí, Praha 1 - Nové Město
ID
528017
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
168 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXXUS, a.s.

Na Poříčí 2090/2, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 5+1 v Praze 1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu