Prodej bytu 1+kk, Praha - Karlín, Rohanské nábřeží, 30 m2 (ID: 3458320)

Rohanské nábřeží, Praha 8 - Karlín

6 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 407 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Dobrý den,

dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji úplně nový, luxusní byt 1+kk o výměře 30 m2 s terasou a předzahrádkou (14 m2), parkovacím stáním v podzemní garáži a sklepem (3 m2) ve výjimečné rezidenci Riviéra Karlín. Termín nastěhování 1Q/2024.

Celý dům je situován na zvýšené platformě, což zajišťuje dostatek potřebného soukromí, i když se jedná o přízemí. Získáváte jedinečnou příležitost pro sportování a rekreaci na vlastní zahrádce.

Pokoj (21,2 m2) je propojen s kuchyní a je pohodlně rozdělen na společenskou/obývací a jídelní zónu. Je zde velice nadstandardní výška stropu – 2,85m. Z pokoje se francouzskými okny dostanete ihned na terasu s předzahrádkou. Terasa je zastřešená, má vývod vody, zásuvku a stylové osvětleni.

Z chodby (4,2 m2) se vchází do pokoje, a také do koupelny (3,1 m2) se sprchovým koutem a WC. Je zde připravené místo pro vestavěnou skříň.

V ceně jsou zahrnuty i parkovací stání a sklep, pro větší pohodlí obyvatel se v projektu plánují ještě společné kolárny a zázemí pro mytí kol.

Byt má minimální provozní náklady, ačkoliv nabízí vysoký komfort bydlení a ideální vnitřní mikroklima. Koupelny jsou vybaveny prémiovou sanitou zn. Laufen a obloženy velkoformátovou keramickou dlažbou. Dřevěná vícevrstvá podlaha je od značky Boen. Dveřní křídla jsou hladká, bezfalcová, s obložkovými zárubněmi.

Celý dům je situován na zvýšené platformě, což zajišťuje potřebné soukromí – díky tomu jsou zahrádka a okna výše než okolní veřejný prostor. Vysoký standard bydlení umocňuje i společná recepce, která zajistí pravidelnou kontrolu rezidenčních objektů.

Riviéru Karlín tvoří dva jedinečně řešené domy, a jsou součásti velkorysého projektu zástavby na rozhraní Karlína, Invalidovny a Libně, které se postupně mění v moderní rezidenční čtvrť Rohan City v blízkosti Vltavy.

V kombinaci s duchem tradičního Karlína, skvělou dopravní dostupností, krásnými výhledy a množstvím zeleně okolo jde o stylové bydlení na ideálním místě. Veškerá občanská vybavenost je na dosah, navíc v pěší vzdálenosti je dostupný široký výběr restaurací a obchodů. V okolí se nachází také cyklostezka, běžecké dráhy, tenis nebo golf. Jde o ideální místo pro klidný, avšak přitom aktivní život.

Již v tuto chvíli je tato oblast velmi prestižní, s ohledem na plánovaný rozvoj infrastruktury ostrova a parku Maniny se tak brzy stane jedinou bezkonkurenční čtvrtí v Praze. Zajímavý je též přírodní reliéf, který k tomuto otevírá plno dalších možností.

Rádi Vám poskytneme další informace.

Parametry bytu

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Rohanské nábřeží, Praha 8 - Karlín
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
30 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
30 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Realitní Kancelář Noble

Národní 135/14, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ilya Fominykh

Ilya Fominykh

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu