Prodej restaurace, Praha - Holešovice, V Háji, 217 m2 (ID: 3458335)

V Háji, Praha 7 - Holešovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Dobrý den,

rádi bychom Vám exkluzivně nabídli k prodeji novou čerstvě zkolaudovanou restauraci s užitnou plochou 217 m2 + 3 sklady o celkové ploše 23 m2 + 1 parkovací místo v podzemní garáži.

Restaurace se nachází v 1. NP «Rezidence nad Vltavou» na rohu ulic Jankovcova a V Háji v žádané lokalitě Holešovice, Praha 7.

Prosluněný open-space prostor (160 m2) s francouzskými okny má nadstandardní výšku stropu (přes 4 metry) a je orientován na jihozápad.

Ulice je velmi frekventovaná a velká okna zajišťují dobrou viditelnost z ulice. Restaurace má kapacitu сса 65–70 míst k sezení a široké možnosti k rozmanitému zónování. Je ideální k pořádání veřejných а soukromých akcí různého typu.

Kuchyň je vybavena kvalitním gastronomickým vybavením od renomovaných značek a je propojena se skladem.

Ve všech prostorech jsou dokončené rozvody elektřiny i osvětlení a jsou připraveny pro zapojení televize a ozvučení. Prostory jsou již vybaveny odhlučněním a kvalitní vzduchotechnikou, včetně veškerých rozvodů, klimatizací a rekuperační jednotky.

Dále jsou v restauraci dámské a pánské WC a WC pro invalidy. V restauraci je také zaměstnanecké zázemí s WC a výlivkou.

Restaurace má 3 vchody: hlavní, kterým hosté vcházejí do hlavní části, dále vchod ze strany terasy, stejně jako třetí vchod ze zadní části, který lze použít jako evakuační východ nebo jako vchod pro zásobování.

Před vstupem je venkovní terasa (64,1 m2) s krásnou terénní úpravou, která je také součástí prodeje а nabízí prostor pro сса 40 míst k sezení.

Součástí jsou také 3 sklady (8,8 m2, 8,5 m2 a 6,3 m2) s dostatečně vysokými stropy pro regály v podzemních podlažích.

1 parkovací místo je k dispozici v podzemní garáži. V okolí je také spousta veřejných parkovacích míst pro návštěvníky.

Momentálně je prostor zkolaudován jako restaurace, ale popřípadě je možné provést rekolaudaci a změnit to na jiný typ podnikání. Má veškerou projektovou dokumentaci připravenou pro provoz restaurace, kavárny či pizzerie, a to včetně design projektu.

Hned vedle budovy se nachází tramvajová zastávka Tusarova a jen pár minut pěšky jsou zastávky Maniny a Dělnická. V okolí restaurace se nachází mnoho rezidenčních a komerčních komplexů, přičemž nabídka restaurací je relativně omezena.

Restaurace v takové lokalitě určitě nezůstane bez povšimnutí osob procházejících se po nábřeží Vltavy. Tato část Holešovic je v tuto chvíli nejperspektivnější a nejrychleji se rozvíjející z hlediska nové zástavby – jak rezidenční, tak kancelářské.

Pro zahájení provozu stačí vybrat si dekor, zařídit nábytek a připojit osvětlení.

Neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám poskytneme další podrobné informace nebo zajistíme osobní prohlídku.

Be Noble team.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
V Háji, Praha 7 - Holešovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
217 m2
Typ objektu
Přízemní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Realitní Kancelář Noble

Národní 135/14, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ilya Fominykh

Ilya Fominykh

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Praze 7?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu