Prodej bytu 1+kk, Liberec, Polní, 35 m2 (ID: 3458550)

Polní, Liberec - Liberec XII-Staré Pavlovice

3 796 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 093 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

akce: předprodej nových bytů zahájen, sleva 3% z kupní ceny bytu za včasný nákup nebo využití dotované hypotéky s úrokem 2,49% na 3 roky.

V probíhající výstavbě nového bytového domu, v projektu Výhledy Liberec, na adrese Liberec, městská část Staré Pavlovice, ulice Polní, si můžete v 6 nadzemních podlažích vybrat z 26 bytů o velikosti 1+kk, 2+kk nebo 3+kk. Ke každému bytu náleží vyhrazené parkovací stání, dále je zde 24 sklepních kójí a 2 předzahrádky. Dům je bezbariérový.

Byt s označením 6.2 o dispozici 1+kk se nachází na 6NP, celková plocha 35,5 m2.

Jihozápadně orientovaný byt, umístěný na 6. nadzemním podlaží, nabízí krásný výhled na Ještěd a okolí. Okno, jehož parapet je ve výšce 500mm, tak celý interiér krásně prosvětlí a stane se dominantou celého bytu. Součástí obývacího pokoje je kuchyňský kout, kuchyňská linka není součástí standardního vybavení bytu. Předsíň o velikosti 6,1 m2 nabízí dostatek místa pro instalaci vestavěných skříní. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, elektrickým žebříčkem, přípravou na pračku, a s WC, je po celé výšce místnosti obložená velkoformátovou dlažbou. Standardem bytu jsou vinylové podlahy, bílé interiérové dveře s kováním, vstupní dveře jsou požárně bezpečnostní s bezpečnostním kováním a chromovaným kukátkem. Topení je podlahové, v každé místnosti je termostat k nastavení optimální teploty. Vytápění, stejně jako ohřev vody, budou zajišťovat tepelná čerpadla vzduch/voda, která nabízí výraznou úsporu nákladů na energie. Samozřejmostí je výtah, moderní datové rozvody připravené pro nejrychlejší internet na trhu a všechny televizní a digitální providery, dále pak domovní videotelefon.

V ceně bytu je zahrnuto DPH, parkovací stání a sklepní kóje v suterénu, o ploše 1,9 m2. Druhé parkovací místo je možné si dokoupit.

Novostavba bytového domu je umístěna na vyvýšeném místě a poskytuje jak jedinečný výhled na Ještědsko-kozákovský hřeben a Jizerské hory, tak celodenní oslunění, které nemůže ohrozit ani případná zástavba sousedních pozemků. Stojí v klidné části obce, obklopena bytovými domy, řadovými vilkami a přírodou. V docházkové vzdálenosti se nachází hypermarket, školy, sportovní areály, zastávka MHD je přes ulici.

Byty prodáváme do osobního vlastnictví, termín kolaudace a předání bytů je plánovaný na 12/2025. V průběhu výstavby zaplatíte pouze 10% kupní ceny, zbývající část až po kolaudaci. S financováním a případným hledáním ideálního nájemníka Vám rádi pomůžeme.

Další informace najdete na webových stránkách projektu, nebo volejte makléři.

Parametry bytu

Cena
3 796 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Polní, Liberec - Liberec XII-Staré Pavlovice
ID
N52
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
33 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
35 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Marie Holubová

Marie Holubová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu