Prodej rodinného domu, Pnětluky, 147 m2 (ID: 3458891)

Pnětluky

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pnětlukách

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

V zastoupení majitelky Vám nabízíme rodinný dům v obci Pnětluky , okres Louny, vzdálenost od okresního města 17 km. Jedná se o samostatně stojící rodinný dům, dispozice domu 5+1, částečně podsklepený. Základy domu jsou kamenné, obvodové zdivo , vnitřní nosné zdivo a příčky jsou vyzděny ze smíšených stavebních materiálů - opuka, cihly. Vnější plášť je opatřen břizolitovou omítkou.
Vstupní dveře jsou plastové, bezpečnostní. Interiérové dveře jsou hladké, náplňové osazené do ocelových zárubní. Okna jsou plastová i dřevěná, schodiště mezi patrem a přízemím je betonové.
Podlahy v přízemí jsou betonové s keramickou dlažbou, kobercem a PVC. Strop nad přízemím je dřevěný, trámový s podhledy. Podlahy v patře jsou dřevěné, prkenné. Dům je zastřešen dřevěným, trámovým krovem sedlového tvaru, krytina pálená taška, klempířské prvky z pozinkovaného plechu.
Vytápění je ústřední na tuhá paliva, kotel je umístěn ve stodole. Ohřev vody zajišťuje bojler. Nemovitost je napojena na veřejné inženýrské sítě - vodovod, elektrická energie, kanalizace a telefonní kabel.
V kuchyni je nainstalována nová kuchyňská linka se sklokeramickou deskou. V domě se nachází dvě koupelny, v 1.NP je umístěna zapuštěná vana, umyvadlo a toaleta v koupelně ve 2.NP je umístěn sprchový kout, umyvadlo a toaleta.
Pnětluky jsou vyhledávanou lokalitou jak k rodinnému bydlení, tak k rekreaci. Obec je obklopena lesy, v blízkosti se nachází zřícenina hradu "Pravda", která je častým cílem turistů.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Pnětluky
ID
0032-NP08480
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
147 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
337 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Lenka Hrdličková

Lenka Hrdličková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pnětlukách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu