Prodej rodinného domu, Loštice, Palackého, 344 m2 (ID: 3459135)

Palackého, Loštice

3 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 825 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Lošticích

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Dům, který probudí vaši fantazii - Loštice

Jen kousek od náměstí, na ulici Palackého v městečku Loštice stojí dům, v jehož historii se promítla i největší sláva města – výroba olomouckých syrečků.

Ale to už je dávno. Dnešní přízemí domu, které k těmto účelům kdysi sloužilo, však stále nese potenciál pro nějaké komerční využití.

Cukrárna, restaurace s možností letní zahrádky pro venkovní obsluhu, to bylo to první, co mě napadlo. Do Loštic jezdí zájezdy zájemců o prohlídku Muzea olomouckých tvarůžků. Některé místnosti mají klenuté stropy, což přináší zajímavý historický prvek. Jistě by zde mohl vzniknout nevšední prostor.

Díky možnosti samostatného vstupu a příjezdu, lze přízemí využít i jako výrobnu, dílnu, služby.
V současné době jsou zde skladovací prostory, prádelna, kotelna, garáž, stará kuchyně, a vstup do krásného sklepa s klenbami.
Z prostorné vstupní haly vede schodiště k bytu, který je v 1. poschodí.

Byt má velkorysou podlahovou plochu 171 m2 a v současnosti je dispozičně řešený jako 4+1. Byl vybudován v roce 1986. Je z něj vstup na dosud nevyužívanou půdu.

I první poschodí nabízí možnost využití například pro ordinace nebo školku, kanceláře nebo služby.
Současný byt je opravdu prostorný. Přestavbou by mohly vzniknout i pěkné byty dva.
Další potenciál nabízí i půdní prostor.

Zahrada je oplocená s možností vjezdu z ulice. Několik záhonů, skleník, studna, kůlny a prostor pro posezení. Celková výměra pozemku včetně zastavěné plochy je 435 m2.

V domě je zaveden plyn a je napojen na obecní vodovod i kanalizaci. Vytápění a ohřev vody pro byt zajišťuje plynový kotel. V suterénu je topení na TP.

Město Loštice má kompletní občanskou vybavenost: zdravotní středisko, mateřskou a základní školu, nákupní středisko, obchody, poštu, kostel. Nejbližší větší město Mohelnice je vzdáleno 5 minut jízdy a díky rychlostní komunikaci jste za 20 minut i v Olomouci.

Lokalita je vyhledávaná nejen z důvodu výroby syrečků, ale i pro malebné okolí a možnost sportovního a kulturního vyžití.

Dům, který probudí vaši fantazii, má mnoho možností využití a vynikající polohu, která z něj dělá velmi zajímavou nemovitost.

Už si zaslouží novou rekonstrukci a s ní i novou budoucnost. Možná čeká právě na vás.

Pro prohlídku nemovitosti i konzultaci ohledně financování realizace vašeho záměru, volejte realitní makléřku Zuzanu Kuklovou.

Parametry domu

Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Palackého, Loštice
ID
23022
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
344 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
344 m2
Plocha nemovitosti
435 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Zuzana Kuklová

Zuzana Kuklová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lošticích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu