Prodej rodinného domu, Grygov, Sadová, 197 m2

Sadová, Grygov

15 880 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 679 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Grygově

Informace k domu

Nízkoenergetická novostavba v nadstandardním provedení právě vzniká v pěkné rovinaté krajině na Hané, v obci Grygov ležící na předměstí krajského města Olomouc, které je snadno dosažitelné autem, autobusem i vlakem. Předpokládaný termín dokončení do konce r. 2024.

V přízemí se nachází obývací pokoj s přípravou na kuchyni a se vstupem na terasu, dále 2 ložnice, koupelna, technická místnost, předsíň s přímým vstupem do garáže i se schodištěm do patra. To tvoří privátní zóna se 3 ložnicemi, koupelnou, šatnou a komorou.

Ke kvalitnímu standardu patří plastová okna v antracitové barvě s izolačními trojskly a přípravou pro exteriérové stínění, velkoformátové obklady RAKO Betonico, podlahy Egger z přírodního dubu, plné bezfalcové bílé interiérové dveře (výška 2100 mm), dubové schodiště, chytrá domácnost Somfy, rekuperační jednotka umožňující chlazení či přitápění, podlahové vytápění tepelným čerpadlem Vaillant vzduch-voda s možností podlahového chlazení, kamerový a zabezpečovací systém, retenční nádrž na dešťovou vodu a příprava na zavlažovací systém, monitoring vlhkosti v domě, přístřešek pro auto, příprava pro fotovoltaiku. Dům bude předán v uvedeném standardu, s provedenými základními zahradními úpravami, chodníkem a vjezdem z betonové dlažby BEST (Karo přírodní) a oploceným pozemkem. Finální povrchy v interiéru je možné dokončit dle konkrétních požadavků klienta. 

Obec s dobrou občanskou vybaveností zahrnující mateřskou a základní školu, sokolovnu, pekařství či poštu se rozkládá v pěkné krajině Hané v blízkosti přírodní rezervace Království. K výhodám patří také těsná blízkost Olomouce, cesta vlakem na hlavní nádraží trvá pouhých 5 minut, dobré je také autobusové spojení. Jízdy autem urychluje snadný nájezd na dálnici D35 či rychlostní silnici I/55. 

Užitná plocha 255,38 m2 (z toho terasa 38,99 m2, parkovací stání 36 m2 , garáž 19,23 m2), zastavěná plocha 253,23 m2, zahrada 485,19 m2, pozemek 673 m2. 

Parametry domu

Cena
15 880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Sadová, Grygov
ID
104375
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
255 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
197 m2
Plocha nemovitosti
673 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SVOBODA & WILLIAMS

Kapucínské náměstí 307/15, Brno-město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tereza Štěrbová

Tereza Štěrbová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Grygově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu