Prodej vícegeneračního domu, Teplice, Doubravská, 368 m2

Doubravská, Teplice - Trnovany

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize pro RK. Provize RK zahrnuje služby advokátní kanceláře společně s využitím advokátní úschovy peněz.)

Prémioví partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízím vám ke koupi bytový dům v osobním vlastnictví, který je díky své dispozici a uspořádání vhodný nejen jako skvělá investiční příležitost, ale také k bydlení vícegenerační rodiny. Dům současně poskytuje prostor pro vlastní podnikání.

Dům se nachází v Teplicích, v místní části Trnovany, konkrétně na ul. Doubravská. Lázeňské město Teplice leží v údolí mezi Českým středohořím a hřebeny Krušných hor.

Plocha pozemku činí 253 m2, z toho 126 m2 je zastavěná plocha. Jedná se o řadový třípodlažní dům s podkrovím. V přízemí se nachází prostor bývalého obchodu, ve druhém a třetím podlaží jsou umístěny dva prostorné byty o dispozici 3+1 s balkónem vhodné jak pro vlastní bydlení, tak k pronájmu. V podkroví je možné vytvořit další obytný prostor. Celková užitná plocha domu je tedy 368 m2.

Konstrukce stavby je převážně cihlová (v 1. NP je smíšené zdivo). Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Vytápění v 1. až 3. podlaží je etážové s radiátory a s plynovým průtokovým kotlem, který zároveň zajišťuje přípravu teplé vody. V dávné minulosti byla jako zdroj tepla využívána také kachlová kamna na tuhá paliva, která se nachází v přízemí a ve třetím nadzemním podlaží. Krytina dřevěných podlah je v kombinaci dlažby a laminátové podlahy. V celém domě jsou plastová okna, střecha je pultová a krytinou je hydroizolační měkčená fólie. Každé podlaží má vlastní plynoměr a elektroměr.

Dům je v současné době ve fázi vyklízení, případné ponechání vybavení je na domluvě s budoucím vlastníkem.

Teplice jsou město v Ústeckém kraji v severní části České republiky. Z hlediska dostupnosti jsou Teplice výhodně situovány pro cestování do větších měst v regionu, ať už v České republice, nebo v sousedním Německu (Ústí nad Labem 25 km, Praha 90 km po D8, Drážďany 70 km, Chemnitz necelých 95 km).

Rád vám pomohu i se získáním férového financování s nejnižší úrokovou sazbou na trhu.

Cena je uvedena včetně provize pro realitní kancelář. Provize RK zahrnuje služby advokátní kanceláře, využití advokátní úschovy peněz, poplatek 2 000 Kč pro Katastrální úřad za podání návrhu na převod vlastnického práva a samozřejmě převod energií.

Další informace vám rád sdělím na uvedeném telefonním čísle nebo při osobní prohlídce.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize pro RK. Provize RK zahrnuje služby advokátní kanceláře společně s využitím advokátní úschovy peněz.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Doubravská, Teplice - Trnovany
ID
00044
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
368 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
253 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Tomáš Novák

Tomáš Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Teplicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu