Pronájem bytu 3+1, Ledeč nad Sázavou, Stínadla, 57 m2 (ID: 3461491)

Stínadla, Ledeč nad Sázavou

13 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Ledči nad Sázavou

Informace k bytu

V krásném Posázaví, uprostřed Českomoravské vrchoviny nabízíme k dlouhodobému pronájmu slunný byt 3+1 v OV po kompletní a nákladné rekonstrukci na ul. Stínadla v Ledči nad Sázavou.

Byt o velikosti 57 m2 se nachází ve 3NP/4 panelového domu je pronajímán nezařízený a Vy si tak můžete interiér zařídit podle vlastního stylu.

Dispozice bytu tvoří kompletně zařízená kuchyně, obývací pokoj s francouzským oknem, další dva pokoje, předsíně, koupelny se sprchovým koutem i pračkou a samostatného WC.

Elegantní zařízení disponuje kuchyňskou linkou s kvalitními spotřebiči (digestoř, sklokeramická varná deska s troubou, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí a lednice s mrazákem).

Když se řekne šatní skříň, každý si hned vybaví ložnici. To ale není jediné místo, kde taková skříň najde uplatnění. Co ji takhle najít i v předsíně a tím získat další úložný prostor?

Měsíční nájemné činí 13 000 Kč. K tomuto bude nájemce platit zálohově zúčtovatelné služby ve výši 3 500 Kč- navýšení záloh podle počtu osob v bytě - (teplo, voda) a energie 1 000 Kč (elektřina).

Vratná kauce 20 000 Kč a poplatek RK ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Z oken se nabízí pohled na přilehlé okolí, což podtrhuje příjemnou atmosféru tohoto místa.

K bytu lze využívat také prostorný sklep, parkování je přímo před domem.

Ledeč n. S. svým obyvatelům zajišťuje standardní komfort v oblasti státní správy, školství, sportu i kultury. Romantická krajina při známé řece Sázavě, historické i kulturní památky, možnost rekreačního sportu, dobrého ubytování i pohostinských služeb.

Snadná dostupnost autobusové zastávky, vlakového nádraží a dálnice.

Prohlídka bytu je možná po domluvě kdykoliv.

Nastěhování možné ihned.

Parametry bytu

Cena
13 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Stínadla, Ledeč nad Sázavou
ID
00075
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
57 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Jana Krejčíková

Jana Krejčíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Ledči nad Sázavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu