Prodej bytu 3+kk, Praha - Malá Strana, Mostecká, 109 m2

Mostecká, Praha 1 - Malá Strana

23 780 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 113 328 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji unikátní bytovou jednotku situovanou v historickém centru Prahy, pouhých 80 metrů od Karlova mostu. Tato jednotka s celkovou rozlohou 108,6 m², umístěná ve druhém patře pavlačového domu, nabízí flexibilní využití: momentálně je rozdělena na tři samostatné ubytovací jednotky 1+kk s příjemnou společnou chodbou. Každá z těchto jednotek je kompletně vybavena vlastním kuchyňským koutem, základním nábytkem a moderní koupelnou.

K dispozici je nově vydané stavební povolení na změnu uspořádání do tří samostatných jednotek, ideální jak pro investici, tak pro případný další prodej. V případě potřeby je možné celou jednotku přestavět na jeden prostorný byt.

Byt se nachází v tichém vnitrobloku, daleko od hluku ulice, a je součástí památkově chráněného domu, který je ve velmi dobrém stavu, avšak bez výtahu.

K nemovitosti náleží také platná nájemní smlouva s měsíčním výnosem 61.500 Kč, platná do roku 2025.

Cena 23.780.000 Kč zahrnuje veškerý právní servis. Prohlídky jsou možné dle individuální domluvy.

Tato nabídka představuje výjimečnou příležitost pro ty, kdo hledají bydlení nebo investici na jedinečném místě v srdci Prahy, na Královské cestě pod Pražským hradem.

Parametry bytu

Cena
23 780 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Mostecká, Praha 1 - Malá Strana
ID
MOST 3+kk
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
109 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
109 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

CREDITAS Real Estate

CREDITAS Real Estate

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu