Pronájem bytu 2+1, Meziboří, Okružní, 63 m2

Okružní, Meziboří

14 861 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Meziboří

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Dobrý den,
nabízíme Vám podnájem prostorného bytu 2+1 o velikosti 63,7 m2, který je situován ve 4. NP domu s č. p. 228 v ul. Okružní na Meziboří. Byt disponuje balkonem s orientací na východní stranu z nějž je malebný výhled do zeleně a blízkého okolí.
V blízkosti domu je zastávka MHD, večerka, sportovní hala, fotbalové hřiště, sjezdovka a les, který vybízí k toulkám po přírodě a zdejších lesních stezkách. Parkovat lze přímo u domu na nově zbudovaném parkovišti nebo na prostorném parkovišti za protějším domem. V bytě je přípojka k internetu (UPC). Ve všech oknech jsou žaluzie. Dům je bez výtahu. Součástí nabídky je i sklepní kóje.

Hlavní výhodou této nabídky je její čerstvá kompletní rekonstrukce, a to vč. kuchyňské linky vybavené myčkou, kombinovanou pečící troubou a pračkou.

Byt sestává z prostorného obývacího pokoje, přilehlé kuchyně s novou kuchyňskou linkou, z ložnice se vstupem na balkón s prostorem pro venkovní posezení. Ve vstupní chodbě je samostatná toaleta a koupelna s vanou. V bytě je položena plovoucí podlaha, v koupelně dlažba a v obou pokojích jsou hezké parkety.

Měsíční nájemné vč. kompletních záloh pro jednu osobu činní 14.861,- Kč. Zálohy na další osobu činí 2.745,- Kč. Každoroční vyúčtování je samozřejmostí. Elektřina i plyn bude převeden na podnájemce.
Při podpisu podnájemní smlouvy je třeba složit vratnou kauci ve výši 30.000,- Kč, provizi ve výši 17.982,- Kč a poměrnou výši nájmu na aktuální měsíc. Platba nájmu nejpozději k 15. dni daného měsíce.
Majitel si vyhrazuje právo na výběr vhodného zájemce. Očekává se pracující a solidní osoba s jasnou historií, s doložením bezdlužnosti a pracovní smlouvy na dobu neurčitou. Majitel upřednostňuje dlouhodobý a bezproblémový smluvní vztah.

Byt je vhodný jak pro jednotlivce, tak pro rodinu. Základní i mateřská škola je nedaleko. Nemovitost je vhodná maximálně pro 3 osoby.

Pokud sháníte větší nájemní byt po kompletní rekonstrukci, je pro Vás důležitý balkon, očekáváte klidnou, tichou a bezpečnou lokalitu v přímé blízkosti přírody a s malebným výhledem do zeleně, tato nabídka Vás zcela jistě zaujme. Neváhejte mě kdykoli kontaktovat, mile rád Vám tuto nemovitost po dohodě osobně představím.

Nemovitost je připravena k okamžitému nastěhování.

Parametry bytu

Cena
14 861 Kč /za měsíc
Aktualizováno
15. 3. 2024
Adresa
Okružní, Meziboří
ID
185-NP02258
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
63 m2
Patro
4. z 5
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
63 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jan Soudek

Jan Soudek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Meziboří?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu