Prodej bytu 3+kk, Jinočany, Hlavní, 56 m2 (ID: 3464140)

Hlavní, Jinočany

4 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 441 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Jinočanech

Úklidové služby

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji pěkný dispozičně zajímavě řešený byt 3+kk s mezonetovým prvkem v atraktivní lokalitě Jinočan. Celková výměra bytu je 56 m2.
Po vstupu do bytu se ocitnete v předsíni, dále je zde vstup na samostatné WC a do koupelny vybavené sprchovým koutem, umyvadlem a přípojkou na pračku. Naproti vchodovým dveřím se nachází samostatný pokoj s vestavěnou skříní , a po jeho pravé straně pak obývací prostor s kuchyňským koutem, přičemž nad tímto prostorem se rozprostírá zmíněný mezonetový prostor.
Dřevěné trámy dělají tento byt útulný a jiný. U první fotografie se nachází video a lze si díky matterportu v klidu projít celou nemovitostí včetně schodiště a horního patra z pohodlí vašeho domova .
Hned za domem se nachází na obecním pozemku parkoviště které slouží pro obyvatele domu. Tedy kdykoliv v klidu zaparkujete.
Jinočany je obec nacházející se v okrese Praha – západ, hned na hranici Prahy. V Jinočanech naleznete kompletní občanskou vybavenost. Nachází se zde základní i mateřská škola. Praktický i dětský lékař. Potraviny, pošta, restaurace a další služby.
Výborné vlakové spojení do Prahy každých 30 minut. Za 19 minut jste na Smíchovském nádraží bez zbytečných kolon. Autobusem jste za 10 minut na Zličíně. Příznivci cykloturistiky jistě ocení blízké cyklostezky a hezkou procházkou dojdete i k přírodnímu koupališti.
Pokud hledáte bydlení v příjemné lokalitě na dosah Prahy, jsou pro Vás Jinočany jasnou volbou.

Parametry bytu

Cena
4 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Hlavní, Jinočany
ID
00673
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

WIN & WIN reality s.r.o.

Pod Pekárnami 152/5, Praha, Vysočany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Helena Otrubová

Helena Otrubová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Jinočanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu