Pronájem bytu 1+kk, Louny, Husova, 38 m2 (ID: 3464283)

Husova, Louny

8 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Lounech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

K trvalému pronájmu nabízíme nyní nové, částečně zařízené bytové jednotky o užitné ploše 38 m2 v kompletně zrekonstruovaném objektu Rezidence Loko v Lounech.

Dominantní objekt rezidence se nachází v bezprostřední blízkosti vlakového nádraží a autobusové zastávky. Oplocený a kamerami střežený areál nabídne uživatelům bytů krom soukromí i parkovací stání ve vnitrobloku. K dispozici bude rovněž recepce s odpovědným správcem, která je součástí budovy.

Objekt prošel velkorysou rekonstrukcí. Krom skeletu je vše nové - moderní fasáda, nová okna (nejvyšší řada Vekra, izolační trojskla), nové vchody, kompletní zateplení fasády i střechy, nový výtah, v domě komplet nové rozvody. Ve všech bytech jsou kompletně nová jádra, koupelny / toalety a sanita (vyšší standard zařizovacích předmětů Siko), nové rozvody elektřiny, vysokorychlostní internet a moderní kuchyňské linky se základními spotřebiči. Při rekonstrukci byl kladen důraz na maximální energetickou úspornost budovy, ukazatel energetické náročnosti celkové dodané energie zařazuje budovu do třídy B, tedy odpovídající novostavbám bytových domů.

Konečné náklady na bydlení:
zálohy na služby 2.400,--/měsíc (pro jednu osobu, 3.500,-- pro dvě osoby),
doporučené zálohy na elektřinu cca 1500/měsíc (převádí se na nájemníka)
Kauce 11.000,-- /jednorázová vratná

Parametry bytu

Cena
8 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Husova, Louny
ID
0020-NP08612
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
38 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
38 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 53 lidí

Prodejce

Ing. Maryla Štarhová

Ing. Maryla Štarhová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Lounech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu