Pronájem bytu 1+1, Karviná, Okružní, 39 m2

Okružní, Karviná

7 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Karviné

Informace k bytu

BO! máme tady novou nabídku, pronájem bytu 1+1 v Karviné na atraktivní ulici Okružní, která nabízí skvělý prostor pro domov.
S rozlohou 39 m² ve 2. patře cihlového domu je tento byt řešením pro jednotlivce nebo páry či pro studentské bydlení.

Dispozice bytu zahrnuje samostatnou koupelnu s pračkou a odděleným WC, kuchyni se spotřebiči (lednička a elektrický sporák) a obývací pokoj. K dispozici je také prostorná chodba s úložným prostorem, která poskytuje dostatek úložného místa pro vaše věci. Jednou z výrazných výhod tohoto pronájmu je, že byt je vybaven nábytkem a zařízením, což poskytuje nájemci pohodlí a komfort.

Nájemné zde činí 7.000,- Kč + služby ve výši 2.500,- (voda, topení, elektřina a plyn). Vrátná kauce je ve výši 19.000,- Kč.
Rezervační poplatek RK ve výší jednoho měsíčního nájmu + DPH.

Karviná a zejména ulice Okružní, nabízí svým obyvatelům příjemné a pohodlné bydlení. Okružní ulice je strategicky umístěná v blízkosti důležitých občanských vybaveností, jako jsou školy, obchody, restaurace a veřejná doprava, což usnadňuje každodenní život obyvatel. Díky své dostupnosti a dobře rozvinuté infrastruktuře se tato lokalita stává oblíbenou volbou pro ty, kteří hledají klidné a zároveň dobře dostupné místo k bydlení. Navíc blízkost přírodních oblastí či rekreačních prostor přidává na atraktivitě této lokalitě, nabízející tak ideální prostředí pro život i relaxaci.

Byt je volný od 01.04.2024, který si oblíbí jeho pohodlí a výhody spojené se životem. V případě zájmu kontaktujte naši BO! kancelář.

BO! s námi rostou příběhy ..

Parametry bytu

Cena
7 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Okružní, Karviná
ID
4510
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
39 m2
Patro
2. z 4
Vlastnictví
Družstevní
Plocha budovy
715 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Denisa Blagová

Denisa Blagová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Karviné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu