Prodej bytu 3+kk, Poděbrady, Vrchlického, 118 m2 (ID: 3465451)

Vrchlického, Poděbrady

7 795 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 149 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a kompletního právního servisu.)

Prémioví partneři v Poděbradech

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej výjimečného a jediného volného bytu o dispozici 3+kk s velkou terasou v nejnovějším projektu Nový Žižkov od Louda Reality, dokončeného 10/2021.

Luxusní byt nabízí celkovou plochu 118,52 m², což zahrnuje plochu samotné jednotky (87,7 m²), slunné terasy (28,29 m²) a sklepní kóje (2,8 m²). Ta je v ceně.

Už při vstupu do chodby o ploše 9,25 m² oceníte obrovský prostor, který toto 3+kk nabízí. Posuďte sami - obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem má 27,82 m², ložnice velkorysých 23,57 m², na tu navazuje vlastní šatna zařízená policemi a systémem na míru (2,91 m²).

Obrovským benefitem je samozřejmě téměř třicetimetrová terasa, která je vysoko nad úrovní terénu a na níž je možné vstup i z druhého pokoje (nyní využívaného jako dětského) s plochou 12,54 m². Za výstupem z ložnice je terasa krytá.

Byt je zařízen velice vkusným a designovým nábytkem na míru - kuchyňskou linkou od profesionálního studia v dekoru betonu, černé a dřeva s dvojitou řadou skřínek až ke stropu a podél celé stěny až do jídelní části. Betonové obložení boční stěny skvěle propojuje pracovní prostor s barem. Kuchyň dotváří dvě řady led osvětlení, černý závěsný odsavač par ze stropu, černý dřez a baterie.
Na míru a ve stejném stylu je pak i obývací stěna a konferenční stůl. Ve všech pokojích je velké množství úložného prostoru s šatními skříněmi, které je možné stejně jako ostatní nábytek v bytě zdarma přenechat.

Součástí bytu je nábytek i spotřebiče v následující hodnotě:
Kuchyňská linka bez spotřebičů: 198 700 Kč - v ceně
Spotřebiče značky CONCEPT: 131 064 Kč - v ceně
Obývací stěna: 44 140 Kč - v ceně
Skříňky pod umyvadla: 20 800 Kč - v ceně

Z celého bytu je možné pravidelně pozorovat západy slunce a to také z několika zón terasy - odpočinkové, grilovací či jídelní.

Standard povrchů a zařizovacích předmětů je velmi vysoký - koupelně vévodí dlažba Marazzi s 3D obkladem, obytným místnostem podlahy v dekoru dřeva.
I tak se zde ale můžete v případě potřeby vyřádit. Ložnici by do budoucna šlo přepažit příčkou, čímž by vznikl další pokoj - ložnice nebo pracovna. Dále je možné jednoduchou úpravou prosvětlit příčku k jídelnímu koutu menším oknem či luxfery.

Možnost dokoupení širokého parkovacího stání za 249 000,- Kč.

Poloha rezidenčního projektu je víc než vynikající. Jste za 5 minut na kolonádě, za 3 minuty na vlakovém nádraží a zhruba stejně dlouho to trvá na cyklostezku Matěje Rösslera. Jste tedy blízko lázeňského ruchu a dobré gastronomie a zážitků, avšak v klidné moderní čtvrti.

Pokud vás prezentace zaujala, a chcete se domluvit na prohlídce, stačí napsat nebo zavolat. Jako makléř žijící v Pátku u Poděbrad to tu velmi dobře znám a dokážu tak vyzdvihnout místo i bydlení.

Parametry bytu

Cena
7 795 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a kompletního právního servisu.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Vrchlického, Poděbrady
ID
1031
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
115 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
118 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NRK - realitní kancelář

Záběhlická 133/97, Praha, Záběhlice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jakub Němec

Jakub Němec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Poděbradech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu