Prodej rodinného domu, Kejžlice, K Lipnici, 195 m2

K Lipnici, Kejžlice

5 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 782 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kejžlici

Informace k domu

Nabízím Vám zajímavou nabídku poloroubenky s velkým pozemek přímo v centru obce Kejžlice, okres Pelhřimov. Pozemek má celkovou výměru 3.366m2 a nacházejí se na něm dva domy. Poloroubenka, která je z roku 1925 a původní chalupa z roku 1905, dále je zde další chalupa a zbylé kamenné sloupy ze stodoly. Poloroubenka je obývána a prošla v letech 2004 až 2006 částečnou rekonstrukcí (výměna střešní krytiny, oprava a údržba dřevěných oken, přeložení jističe, výměna špatných trámu za nové a nová střecha nad verandou). Poloroubenka je vytápěna plynovými a elektrickými přímotopy a lokálním topením na tuhá paliva. Voda je čerpána z obecního vodovodu a kanalizace svedena do obecní kanalizace. Dispozice poloroubenky: vstupní veranda, společná chodba, 1.NP: chodba, vstup do přízemí, kuchyně koupelna, obývací pokoj, 2.NP: dva pokoje, veranda, komora, z verandy je vchod do půdního prostoru, kde je možné vybudovat další pokoje. Poloroubenka je částečně podsklepena.
Druhý dům je ve špatném technickém stavu, dlouhodobě neobývaný bez připojení elektřiny, vody a kanalizace.
Pozemek je přístupný přímo z obecní silnice a dále postupuje kolem poloroubenky do zadní části, kde se více otvírá.
Z pozemku je výhled na centrum obce a okolí. V obci Kejžlice je obecní před, pošta, mateřská školka, obchod s potravinami a restaurace. Spojení do okolních měst je možné autem nebo autobusem. V případě zájmu o více informací nebo prohlídku nemovitosti mě kontaktujte.

Parametry domu

Cena
5 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
K Lipnici, Kejžlice
ID
0006
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
195 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
3366 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo TRIGOM

TRIGOM

Kubelíkova 1224/42, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Kateřina Vavřinová

Kateřina Vavřinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kejžlici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu