Prodej bytu 3+kk, Liberec, Polní, 72 m2 (ID: 3466847)

Polní, Liberec - Liberec XII-Staré Pavlovice

7 275 200 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 671 Kč /za měsíc

(včetně parkovacího stání)

Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

akce: předprodej nových bytů zahájen, sleva 3% z kupní ceny bytu za včasný nákup nebo využití dotované hypotéky s bezkonkurenční úrokovou sazbou 2,49% s fixací na 3 roky.

V probíhající výstavbě nového bytového domu, v projektu Výhledy Liberec, na adrese Liberec, městská část Staré Pavlovice, ulice Polní, si můžete v 6 nadzemních podlažích vybrat z 26 bytů o velikosti 1+kk, 2+kk nebo 3+kk. V ceně každého bytu je vyhrazené parkovací stání. K 24 bytům patří sklepní kóje, lodžie nebo 2 předzahrádky. Dům je bezbariérový.

Byt s označením 1.2 o dispozici 3+kk se nachází na 1NP, celková plocha 138,9 m2 zahrnuje i předzahrádku, terasu a sklep. Plocha bytu je 68,9 m2. Jižní orientace.
Nespornou výhodou tohoto bytu je jedinečná předzahrádka o velikosti cca 58 m2 oplocená živým plotem z keřů. Přes terasu se francouzským oknem vstupuje do obývacího pokoje. Terasa je obložena v dekoru dřeva a má keramickou mrazuvzdornou dlažbu. Kuchyňský kout je připravený na instalaci kuchyňské linky, která není součástí nabídky. V dalších dvou pokojích jsou okna s parapetem ve výšce 500 mm, což umožňuje větší prosvětlení interiéru. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, elektrickým žebříčkem, přípravou pro připojení pračky, a samostatné WC jsou po celé výšce místností obložené velkoformátovou dlažbou. Standardem jsou vinylové podlahy, bílé interiérové dveře s kováním, vstupní dveře jsou požárně bezpečnostní s bezpečnostním kováním a chromovaným kukátkem. Topení je podlahové, v každé místnosti je termostat k nastavení optimální teploty. Vytápění, stejně jako ohřev vody, budou zajišťovat tepelná čerpadla vzduch/voda. Samozřejmostí je výtah, moderní datové rozvody připravené pro nejrychlejší internet na trhu a všechny televizní a digitální providery, dále pak domovní videotelefon.

V ceně bytu je zahrnuto DPH, parkovací stání, předzahrádka s terasou a sklepní kóje v suterénu. Druhé parkovací místo je možné si dokoupit.

Novostavba bytového domu je umístěna na vyvýšeném místě a poskytuje jak jedinečný výhled na Ještědsko-kozákovský hřeben a Jizerské hory, tak celodenní oslunění, které nemůže ohrozit ani případná zástavba sousedních pozemků. Stojí v klidné části obce, obklopena bytovými domy, řadovými vilkami a přírodou. V docházkové vzdálenosti se nachází hypermarket, školy, sportovní areály, zastávka MHD je přes ulici.

Byty prodáváme do osobního vlastnictví, termín dokončení stavby je plánovaný na 4Q/2025. Při rezervaci bytu nyní zaplatíte pouze 10% z kupní ceny, zbývající část až po kolaudaci. S financováním a případným hledáním ideálního nájemníka Vám rádi pomůžeme. Společnost HYPOASISTENT zdarma zajistí hypoteční úvěr, odhad nemovitosti, a možnost uzavřít hypoteční úvěr až v roce 2025.

Veškeré informace a výpis všech nabízených bytů najdete na webových stránkách projektu, nebo volejte makléři.

Parametry bytu

Cena
7 275 200 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně parkovacího stání
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Polní, Liberec - Liberec XII-Staré Pavlovice
ID
N34
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Marie Holubová

Marie Holubová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu