Prodej trvalého travního porostu, Janov nad Nisou - Hraničná, 2521 m2

Janov nad Nisou, Hraničná

1 600 835 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 629 Kč /za měsíc

(včetně provize, bez právního servisu)

Prémioví partneři v Janově nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Pozor, pozor, milovníci přírody, dobrodruzi a budoucí stavitelé snů! Máme pro vás unikátní příležitost zakoupit kousek zeleného ráje přímo v Hraničné nad Nisou, co by cihlou dohodil a zbytek došel od Bedřichova.
A nejde o ledajaký pozemek. Představte si 2521 m2 čisté možnosti! Ano, slyšeli jste správně. Dnes sice není stavební, ale kdo ví, co přinese zítřek? Možná zde jednou vykouzlíte svůj vysněný domek, nebo kdo ví, třeba zábavní park pro všechny, kdo mají rádi adrenalin - možností je nekonečno!
A umístění? Naprosto ideální! Přímo nad Janovskou bobovou dráhou, kde si můžete užívat nekonečné zábavy a načerpat inspiraci pro vaše budoucí projekty. A pokud vám bobová dráha nestačí, což takhle nezapomenutelný výhled na hřebeny Jizerských hor? Každé ráno se probudit a pozorovat, jak se slunce pomalu vyhoupne nad horizont... to musí být prostě nepopsatelné.
Tak co, chcete být součástí této vzrušující příležitosti a začít psát příběh vašeho vlastního kousku země? Nenechte si ujít šanci stát se majitelem tohoto pozemku, kde jediné, co vás omezuje, je vaše vlastní fantazie. Přijďte, prohlédněte si a nechte se unést možnostmi, které tento pozemek nabízí. Ale pozor, nabídka platí, dokud není pozemek pryč. A věřte, že o takový klenot bude zájem. Tak neváhejte a staňte se součástí tohoto malého zázraku v dosahu Bedřichova a krás Jizerských hor.

Parametry pozemku

Cena
1 600 835 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, bez právního servisu
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
Janov nad Nisou, Hraničná
ID
00404
Plocha nemovitosti
2521 m2
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ERS reality eu

ERS reality eu

Staroměstské náměstí 141/51, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nicol Hrdý

Nicol Hrdý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje trvalých travních porostů v Janově nad Nisou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu