Prodej rodinného domu, Telč - Telč-Staré Město, 9. května, 127 m2

9. května, Telč-Staré Město

6 799 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 402 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Telči

Informace k domu

Hledáte super domov ve městě, který je připraven k okamžitému nastěhování bez nutnosti dalších investic? Takový tu pro vás mám. Tento krásný dům nabízí pohodlí městského života spolu s klidem a soukromím.

Prostorný a světlý dům 4+1 s podlahovou plochou 155 m² vás okouzlí na první pohled. Ačkoliv zvenčí může působit nenápadně, interiér vás překvapí svou útulností a propracovaností. Nemovitost se rozkládá na pozemku o velikosti 260 m² a jedná se zde o připojení přilehlého pozemku o velikosti 90 m².

Uvnitř najdete moderně vybavenou kuchyň, dva útulné pokoje, obývací pokoj a impozantní podkrovní prostor, který lze rozdělit na dvě místnosti. K tomu komfortní koupelnu s WC, technickou místnost, úložné prostory a jako perlu na závěr úchvatnou zimní zahradu.

V průběhu posledních 20 let prošel dům téměř kompletní rekonstrukcí. Jediná původní kamenná stěna dodává interiéru historický nádech, zatímco moderní instalace jako elektrika v mědi a vodovodní potrubí z plastu zajišťují bezproblémový chod domácnosti. Vytápění je zajištěno elektrickým a plynným kotlem, stejně jako kamny s výměníkem, které dokážou domov příjemně prohřát. K dispozici je obecní vodovod a kanalizace, a navíc máte možnost čerpat vodu z nedalekého potoka pro zalévání malebné zahrady.

Lokalita nabízí vše, co můžete potřebovat - školy, školky, obchody, restaurace, ale i možnosti pro volnočasové aktivity jako lom, golfové hřiště, cyklotrasy a turistické stezky.

Pokud vás tento dům zaujal, neváhejte a domluvte si prohlídku. Těším se na vaši návštěvu a věřím, že si to zde zamilujete.

Parametry domu

Cena
6 799 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
9. května, Telč-Staré Město
ID
OCTELRD3
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
127 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
95 m2
Plocha nemovitosti
260 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Apres reality

Apres reality

28. října 400, 584 01, Ledeč nad Sázavou, Ledeč nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ondřej Chaloupek

Ondřej Chaloupek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Telči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu