Pronájem bytu 1+kk, Praha - Žižkov, Dalimilova, 50 m2 (ID: 3468677)

Dalimilova, Praha 3 - Žižkov

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná kauce ve výši 30 000,- Kč + provize za zprostředkování ve výši jednoho nájmu + DPH)

Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Toužíte po krásném bydlení s hezkým výhledem na pražském Žižkově? Nechcete řešit velké stěhování? Právě pro vás máme krásnou nabídku tohoto částečně vybaveného vzdušného bytu s balkónem. Díky velkým francouzským oknům si výhled můžete užívat plnými doušky.
Moderní kuchyně vás nadchne jak praktičností, tak moderními spotřebiči vč. myčky. V bytě je již nachystán základní nábytek v bílé barvě a pohodlný gauč, jak můžete vidět na fotografiích. Stačí si sbalit své osobní věci a můžete bydlet! Pro uložení věcí budete moci využít velkou vestavěnou skříň v pokoji a také prostornou komoru na konci chodby. V koupelně se sprchovým koutem najdete také pračku. Oddělená toaleta je samozřejmostí.

Výborná geografická poloha domu pod Národním památníkem na Vítkově nabízí skvělou dopravní dostupnost i občanskou vybavenost. Skrz blízký Žižkovský tunel jste za 10 minut chůze na stanici metra B - Křižíkova. Kousek od domu je také autobusová zastávka Tachovské náměstí, 5 minut chůze tramvajová zastávka Seifertova. V blízkém okolí je velký výběr restaurací a barů, za přírodou zase můžete vyrazit do oblíbeného parku Parukářka.

Poplatky vč. elektřiny činí 4 300,- Kč měsíčně a jsou zúčtovatelné.
Provize za zprostředkování ve výši jednoho nájmu + DPH.
Vratná kauce ve výši 30 000,- Kč.

Zaujala vás tato nabídka a bojíte se, aby vám neunikla? Nyní už nemusíte. Nabízíme vám možnost si byt pronajmout plně online, stejně jednoduše jako přes Airbnb. Virtuální prohlídku zašleme na vyžádání.
Pokud ovšem dáváte přednost osobní prohlídce, tak neváhejte a domluvte si ji:-). Těšíme se na setkání.

Kontaktovat nás můžete v pracovní dny od 9:00 do 17:30.

Parametry bytu

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná kauce ve výši 30 000,- Kč + provize za zprostředkování ve výši jednoho nájmu + DPH
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Dalimilova, Praha 3 - Žižkov
ID
20240319-6
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Infolinka B&P Pronájem

Infolinka B&P Pronájem

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu