Prodej rodinného domu, Dolní Roveň - Horní Roveň, 140 m2

Dolní Roveň, Horní Roveň

2 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 629 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dolní Rovni

Informace k domu

Společnost RE/MAX Future Vám exkluzivně nabízí k prodeji rodinný dům v klidné lokalitě Dolní Roveň, která se nachází v části obce Horní Roveň v okrese Pardubice na konci slepé ulice. Nemovitost je před rekonstrukcí a díky tomu nabízí velký potenciál pro vlastní úpravy a renovace dle vašich představ. S rozlohou 571 m2 zahrady a užitnou plochou 120 m2 nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Velikost užitné plochy je možno navýšit rekonstrukcí půdních prostor. K dispozici jsou také hospodářské stavby, které poskytují další možnosti využití. Skvělá dostupnost do Hradce Králové 15 min a do Prahy jednu hodinu činí tuto nemovitost atraktivní volbou pro ty, kteří hledají spojení klidného venkovského života s pohodlným dosažením městských center.

Nemovitost disponuje 2 pokoji, kuchyní, spíží, chodbou , koupelnou a samostatným WC. Na dům dále navazují hospodářské budovy, které byly využívány jako dřevník, dílna a zázemí pro chov domácího zvířectva. Odpad je řešen pohodlně přes kanalizaci. Přívod vody zajišťuje dálkový vodovod a plyn je přiveden plynovodem.

V obci je zajištěna veškerá občanská vybavenost včetně autobusového spojení do Hradce Králové. Proto neváhejte a domluvte si prohlídku, rádi vám dům ukážeme!

Parametry domu

Cena
2 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
Dolní Roveň, Horní Roveň
ID
211-NP03865
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
140 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
206 m2
Plocha nemovitosti
571 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Markéta Nebeská

Markéta Nebeská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolní Rovni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu