Prodej zemědělské usedlosti, Bezdružice, 930 m2

Bezdružice

24 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 116 760 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bezdružicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

FARMY.CZ exkluzivně nabízí zemědělskou usedlost s přilehlými pozemky o celkové výměře 318.059 m2 v osadě Křivce (okr. Tachov), která spadá pod město Bezdružice, od kterého je vzdálena 2km.

Jedná se o areál sestávající z velké obytné budovy, na kterou přímo navazuje hospodářská část. V zadní části dvora je budova stájí. V areálu dvora je dále venkovní jízdárna o rozměrech 20 x 60m. Součástí nabídky je i samostatně stojící přízemní dřevostavba bez čísla popisného, stojící bokem mimo hlavní dvůr. Příjezd je zajištěn po asfaltové cestě vedoucí z obecní komunikace.

K obytné budově:
v přízemí této budovy, která stojí na kraji dvora štítovou stranou do obce, je velká společenská místnost s kuchyňskou linkou, ložnice a koupelna s toaletou. V patře jsou tři ložnice. Z kuchyně je přístup francouzskými okny na zahradu, kde je venkovní posezení.
Dům má díky své dispozici příjemné klima i v parných letních dnech. Navazující hospodářská část slouží jako kotelna, sklady a dílny. Rozsáhlé půdy nad obytnou i hospodářskou částí mohou sloužit k adaptaci na další obytné prostory. Objekt je v dobrém stavebně technickém stavu. Voda pro lidi i zvířata je zajištěna z obecního vodovodu, dům je vytápěn ústředním topením s kotlem na tuhá paliva, elektřina rozvedena po celém areálu. Odpady jsou svedeny do velkokapacitní jímky. Internet je zavedený.

Ke stájím:
jedná se o budovu v dobrém stavu o rozměrech 10 x 26m, z budovy je přímý vstup na rozsáhlé pastviny. Podkroví slouží k uskladnění sena, v přízemí je ustájení pro koně.

Usedlost je v současné době využívána k pronájmu pro rekreační bydlení a k ustájení starších koní.

Jedná se o malebné místo, které zaručuje dostatek klidu (ve vsi je pouze 12 stálých obyvatel), zároveň je však v rozumné vzdálenosti základní občanská vybavenost (město Bezdružice 2km). Velmi klidná lokalita Tepelské vrchoviny v blízkosti Bezdružic, Konstantinových Lázní a města Úterý se spoustou turistických cílů: obnovený klášter Teplá, klášter trapistů v Novém Dvoře, zřícenina hradu Gutštejn, Krasíkov, zámek Bezdružice, hornické město Stříbro, Chodová Planá - pivní lázně, pivovar, Mariánské lázně - lázně. Okolní krajina poskytuje mnoho krásných procházek do přírody a nádherných výhledů do krajiny. Jako možnosti využití se jeví např. soběstačné bydlení v krásné přírodě, chov koní či jiných zvířat, zemědělská výroba spojená s agroturistikou.

Převážná většina prodávaných pozemků přímo navazuje na usedlost a jsou využívány jako trvalé travní porosty. Menší část pozemků je v samostatném bloku poblíž. Jeden z pozemků o výměře 5,5 ha se nachází v nedalekém katastru Potín. V k.ú. Křivce byly zahájeny komplexní pozemkové úpravy.

Katastrální území: Křivce, Potín
Celková výměra: 318.059 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří 3.217 m2
Počet bloků: areál s navazujícími pozemky+menší blok pozemků poblíž+jeden pozemek v katastru Potín.
Svažitost: rovina až velmi mírný svah

UPOZORNĚNÍ: Majitelé si nepřejí být kontaktováni přímo zájemci bez součinnosti makléře.

Parametry domu

Cena
24 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Bezdružice
ID
2204
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
930 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
318059 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FARMY.CZ

Puškinovo náměstí 681/3, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Vladimír Nedvěd

Ing. Vladimír Nedvěd

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Bezdružicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu