Prodej rodinného domu, Hořice, Všehrdova, 130 m2 (ID: 3469404)

Všehrdova, Hořice

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hořicích

Informace k domu

Nabízíme prodej rodinného domu s lukrativním stavebním pozemkem o celkové výměre 716 m2, který se nachází v Hořicích v ulici Všehrdova. Ulice Všehrdova je velmi klidná lokalita s výborným pěším dosahem do centra města – 6 min. supermarket Lidl, 9 min. od náměstí a v přímém dosahu přírody.  Na pozemku obdélníkového tvaru se nachází původní stavba rodinného domu, která je vyklizená a připravená k rekonstrukci nebo demolici.

Díky svému rohovému umístění je pozemek ideální jak pro stavbu samostatného domu nebo dvojdomku. Dále je podle informací poskytnutých stavebním úřadem možné rozdělit pozemek na dvě parcely. První parcela s rozlohou 434 m2 a na které se nachází stávající dům. Druhá parcela s rozlohou 282 m2, přičemž je povolena výstavba rodinného domu se dvěma nadzemními podlažími a obytným podkrovím. Maximální zastavěná plocha druhého pozemku může být až 112 m2.

Původní dům je napojen na elektřinu, obecní vodovod a kanalizace jsou vedeny v cestě před domem.

Město Hořice leží 24 km od Hradce Králové a 22 km od Jičína a disponuje maximální občanskou vybaveností. V rámci našich služeb Vám zajistíme financování na pořízení pozemku i výstavbu.

Pro více informací a prohlídku pozemku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Všehrdova, Hořice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
716 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Bc. Aneta Novák Ševčíková

Bc. Aneta Novák Ševčíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hořicích (okr. Jičín)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu