Prodej bytu 2+1, Plzeň, Koterovská, 52 m2 (ID: 3470483)

Koterovská, Plzeň

Rezervováno
3 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 348 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Rádi bychom Vám předvedli skromný byt 2 + 1 v bytovém domě v ulici Koterovská, která se nachází v klidnější části města Plzně jménem Slovany, tento byt je pro každého, kdo hledá své útočiště, svůj klid, své pohodlí a vyhovuje tomu, kdo hledá již hotový byt pro investici po kompletní rekonstrukci.

Při vstupu na balkon, nepřehlédnete obchodní dům galerie Slovany v dochozí vzdáleností pár minut a hlavně tramvajovou zastávku se spojením č. 2, která Vás dovede nejen přes obchodní dům, ale také přes celé hlavní centrum města, přes Hlavní nádraží, náměstí Republiky a přes obchodní centrum Plaza. Pro řidiče se zde nacházíme doslova pár minut jízdy od převaděče na Prahu či Rozvadov, Domažlice.

Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží do kterého se dostanete i výtahem. Koncem roku 2023 se uskutečnila kompletní rekonstrukce která obsahovala nové omítky, nové vinylové podlahy, nová kuchyňská linka, výměna nové plynové karmy či nové radiátory a kompletně nová koupelna včetně skříněk. Vytápění je ústředně dálkové přes radiátory. Byt se prodává bez nábytku a součástí je i sklepní prostor.

Při vchodu do bytu vstoupíte do protáhle předsíně ve které se nachází v pořadí od vstupních dveří místnost s WC, Koupelna vybavená vanou se sprchovým koutem a se skříňkami, úložný prostor s připojením na pračku. Z prostorné ložnice je dále vstup na balkon s výhledem do ulice Koterovská o ploše 2,30m2.

K nastěhování nejdříve červen 2024

Vaše PB Reality

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
3 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Koterovská, Plzeň
ID
Koterovská - 101
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
54 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

PB Reality

Otýlie Beníškové 1697/20, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Adam Kodýtek

Adam Kodýtek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu