Prodej bytu 2+1, Šumperk, Evaldova, 53 m2

Evaldova, Šumperk

2 260 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 770 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Hledáte nemovitost k rekonstrukci, kde můžete plně realizovat své sny o novém bydlení? Tak právě tato nemovitost má velký potenciál k úpravám dle vlastních představ.

Jedná se byt s variabilní dispozicí 2+1, 2x balkon, nacházející se v 7.NP panelového domu na ulici Evaldova. Lokalita a plná občanská vybavenost je na jedničku.

Bytová jednotka je v osobním vlastnictví, výměra podlahové plochy činí 53m2. Plusem v bytě jsou neprůchozí pokoje s orientací na JV a JZ stranu, což zaručuje dostatek slunečního svitu po celý den. Vstupní chodba s šatnou nabízí dostatek úložného prostoru. Prosvětlené pokoje opticky zvětšují podlahovou plochu bytu. 

Přidanou hodnotou jsou dva prostorné balkony (kuchyně, obývací pokoj) a úložná komora v mezipatře. Sklepní koje je samozřejmostí.

V rámci revitalizace bytového domu proběhlo zateplení fasády, nová střecha, výtah, výměna stoupaček, plastová okna, vstupy vč. zvonkového tabla, spol. prostory apod.

Byt je vhodný jak k trvalému bydlení tak i jako investiční koupě k pronájmu. Koupě tohoto bytu je taktéž s ohledem na jeho charakter a již zmíněné výhody dané lokality bezpečnou investicí do budoucna.

Byt se nachází v jedné z nejžádanějších lokalit v Šumperku, obklopen zelení. A je ihned k dispozici. Cena uvedena vč. právních služeb.

Parametry bytu

Cena
2 260 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Evaldova, Šumperk
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
53 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Renáta Venclová

Renáta Venclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Šumperku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu