Prodej bytu 3+kk, Praha - Hloubětín, Saarinenova, 84 m2

Saarinenova, Praha 9 - Hloubětín

10 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 035 Kč /za měsíc

(+ anuita 3 077 749,97)

Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám exkluzivně k prodeji nadstandardní byt v družstevním vlastnictví s velkorysou prosklenou terasou a vlastní rozlehlou předzahradou, umístěný v přízemí moderního bytového domu v žádané lokalitě Prahy 9 – Hloubětín, nacházející se v uzavřeném rezidenčním areálu z roku 2019.
Dispozičně se jedná o byt 3+kk o velikosti 83,9 m² sestávající z předsíně (11,2 m²), prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem s kuchyňskou linkou a moderními spotřebiči (28,9 m²), dvou neprůchozích ložnic (15,2 a 12,4 m²), koupelny s vanou se sprchovou zástěnou, umyvadlem, otopným žebříkem a toaletou (6,1 m²), dalšího samostatného WC s umyvadlem (1,6 m²) a komory s připojením na automatickou pračku (1,2 m²) a dále z navazujících prostor plně zasklené terasy (10,9 m²) a výlučně bytu příslušející předzahrady (148,8 m²).
Kromě komory byt disponuje dalšími praktickými úložným prostory pod stropem části chodby a také několika vkusnými vestavnými skříněmi jež jsou součástí předsíně a ložnic.
Všechny obytné místnosti jsou velmi světlé díky osazení velkým množstvím kvalitních plastových oken opatřených sítěmi proti hmyzu a dálkově ovládanými venkovními el. roletami. Dominantou bytu je prostorná, k příjemnému posezení lákající zabydlená plně zasklená terasa (10,9 m²), která je v podstatě další integrální součástí bytu samotného, s přímým vstupem z obývacího pokoje situovaná na JV s připojením elektřiny a vody, volně přecházející v navazující oplocenou, zatravněnou, profesionálně udržovanou a výlučně bytu příslušející předzahradu.
Podlahy bytu jsou kryty dle svého určení kvalitní plovoucí podlahou či dlažbou. Vytápění a ohřev TUV jsou řešeny centrálně, k dispozici jsou anténní rozvody a přípojka optického internetu. K bytu přísluší uzamykatelná sklepní kóje a garážové stání v suterénu domu, kde se rovněž nachází společná kolárna/kočárkárna a technická místnost vhodná např. pro mytí kol.
Dosavadní výše nesplacené anuity činí k 1. 4. 2024 Kč 3 077 749,97, její současná měsíční splátka činí Kč 17.781,-.
Byt je aktuálně podnajat (smlouva do 10/2024 – možnost převzetí podnájemní smlouvy a případně pokračování v podnájmu). Předmětem prodeje není zařízení bytu, patrné na fotografiích, o odkupu zařízení ve vlastnictví majitele je možno jednat.
Lokalita bytu poskytuje výbornou dopravní (do centra města), občanskou (školka 300 m) i obchodní dostupnost (supermarket 400 m). Zastávka tramvaje Vozovna Hloubětín se nachází ve vzdálenosti pouhé 2 minuty pěší chůze. Okolí nabízí bohaté možnosti volnočasových aktivit, zejména pro rodiny s dětmi je zde mnoho zeleně, přírodní park zahrádky s jezírkem a říčkou Rokytkou, sportoviště, park, cyklostezka, hřiště, ale také veškerá občanská vybavenost potřebná pro každodenní život.

Parametry bytu

Cena
10 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ anuita 3 077 749,97
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Saarinenova, Praha 9 - Hloubětín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
84 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VJGROUP

Ellnerové 3104/4, Praha, Záběhlice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Vladimír Jirgl, MBA

Ing. Vladimír Jirgl, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu