Prodej rodinného domu, Velké Karlovice, 277 m2

Velké Karlovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, + provize RK)

Prémioví partneři v Velkých Karlovicích

Informace k domu

Je nám potěšením Vám nabídnout na prodej výjimečný dům v lukrativní lokalitě Beskyd - v obci Velké Karlovice.

Dům je situovaný na jižním svahu, díky čemuž jsou z domu, z terasy a také ze zahrady krásné výhledy do okolí. O dokonalé soukromí se postará pozemek o výměře 5.086 m2, který ze své severní strany hraničí už pouze s lesem. Díky své unikátní poloze zde není nouze o slunce v průběhu celého dne v každém ročním období.

Dům má celkově tři podlaží - jedno částečně zapuštěné do svahu, první a druhé nadzemní podlaží. Celková podlahová plocha všech třech podlaží činí 277 m2.

Na spodním patře, které je částečně zapuštěné ve svahu, je k dispozici prostorná dvougaráž (40,35 m2) vybavena sekčními vraty. Parkování dalších několik aut je možné na příjezdové asfaltové cestě. Je zde také k dispozici velká skladovací místnost (34,53 m2), sklep a technická místnost. Původní majitelé díky těmto prostorům měli možnost propojit bydlení se svým podnikáním.

Na prvním nadzemním podlaží najdeme centrum domu - velký otevřený obývací prostor s krbem propojený s kuchyňským koutem. Pro vstup na zastřešenou terasu orientovanou jihozápadně slouží velký HS portál.

V domě je celkově pět neprůchozích pokojů, dvě koupelny a dvě toalety. Orientační půdorys je k dispozici v obrázcích. Okna jsou hliníková s izolačním trojsklem vybavena elektricky ovladatelnými venkovními žaluziemi. Podlahy jsou vinylové.

Jednotlivé prvky interiéru jsou řešeny velice nadstandardně. Také zde bylo myšleno na vše pro praktický život. V garáží je umístěný sušák pro zimní výbavu na lyžování. Dům má také vlastní dieselový generátor pro případ výpadku proudu. Na zahradě je rozvedena voda v několika bodech. Je zde také příprava pro klimatizaci, příprava pro saunu směrem na severní terasu, datové zásuvky v každé místnosti nebo regulace tepla na dálku. V domě je rozvedený zabezpečovací a kamerový systém.

Pro ohřev vody a vytápění slouží plynový kotel. V domě je kombinace podlahového topení a radiátorů. Dům je napojený na obecní vodovod, elektřinu, plyn a kanalizaci.

Obec Velké Karlovice je prestižní, typicky valašskou vesnicí situovanou v údolí pohoří Beskyd a Javorníků. Svou rozlohou patří mezi největší obce v České republice. Díky kouzlu okolní přírody je celoročním lákadlem pro množství návštěvníků, o čemž svědčí i velký počet hotelů, apartmánů a wellness resortů. Je zde k dispozici rovněž veškerá občanská vybavenost – mateřská a základní škola, potraviny, restaurace, pošta, čerpací stanice, autobusová zastávka nebo také vlaková stanice.

Na popularitě získávají Velké Karlovice zejména v posledních letech, kdy si je pro svoje bydlení nebo rekreaci volí řada známých osobností.

Dům je k dispozici po domluvě.
Těším se na Vás na prohlídkách.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, + provize RK
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Velké Karlovice
ID
37926
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
277 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
5086 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Mgr. Michaela Jakeš Bočová

Mgr. Michaela Jakeš Bočová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Karlovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu