Prodej rodinného domu, Praha - Horní Počernice, Keteňská, 84 m2

Keteňská, Praha, Horní Počernice

9 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 180 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný domek 2+1 se samostatnou půdou, kterou je možno upravit na další obytnou plochu. Dům se nachází v klidné části zástavby rodinných domů Horních Počernic. U domu je nádvoří a rohová zahrada, která má plochu 438 m2.

Součástí zahrady je garáž o výměře 16 m2 se sklepní místností, která je využívaná jako technické zázemí – je zde umístěn plynový kotel na ústřední vytápění domu, boilery na ohřev vody a vodoměr. Další sklepní prostory jsou využívány jako skladové. Zahrada je udržovaná, osázená ovocnými stromy, keři, zahradními Ibišky atd. Na zahradě je skleník, studna s čerpadlem na zalévání zahrady. Na nádvoří je větší plechová kůlna, používaná jako úložný prostor a menší dílna.

Po vstupu do domu vejdete do větší předsíně s okny, ze které vejdete do jednotlivých místností: do menšího pokoje, do místnosti s WC a kuchyně s jídelním koutem. V kuchyni je kuchyňská linka, spíž, úložné prostory, lednice s mrazákem a další. Hned za dveřmi do kuchyně je vstup do koupelny, kde je sprchový kout, umyvadlo a pračka. Za kuchyní je vstup do obývacího pokoje.

Dům je osazen plastovými okny, interiér je v dobrém čistém stavu, do nedávna byl obývaný. Dům je napojen na kanalizaci, vodovodní řád a plynovod.

V příjemné, klidné lokalitě Horních Počernic je veškerá občanská vybavenost, obchody, škola, školka, zdravotnická zařízení, supermarket a velké nákupní centrum Černý Most. V místě a okolí jsou velké možnosti kulturní i sportovního vyžití jak pro děti tak pro dospělé. Spojení na metro Černý Most-B zajišťuje z blízké autobusové stanice několik linek, včetně spojení na vlakové nádraží cca 1km vzdálené. Pro individuální dopravu je nedaleký Pražský okruh. Veškeré tyto možnosti zajišťují vynikající dopravní dostupnost jak do centra, tak i mimo město.
Máte zájem o prohlídku? Kontaktujte nás!

Parametry domu

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Keteňská, Praha, Horní Počernice
ID
00733
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
84 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
548 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 60 lidí

Prodejce

linka zákaznická

linka zákaznická

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu