Prodej bytu 3+1, Praha - Vysočany, Odlehlá, 64 m2 (ID: 3474479)

Odlehlá, Praha 9 - Vysočany

7 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 738 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám nový kompletně zrekonstruovaný byt o dispozici 3+1 s lodžií ve vynikající lokalitě Prahy 9, Nové Vysočany. Byt je umístěný ve 3. nadzemním podlaží domu s výtahem v Odlehlé ulici, která se skutečně nachází v odlehlé části, kde je pouze pár bytových domů navazující na zástavbu rodinných domů kousek od lesa. Zároveň je odtud perfektní dostupnost kamkoliv, zastávka MHD 200 metrů od domu s přímým spojením na metro, v centru města jste cca do 15 minut.

Interiér prošel velkou proměnou rozsáhlé rekonstrukce z původního stavu, která je nyní aktuálně dokončena. Nikdo byt v novém stavu neužíval, nikdo v něm před vámi nebydlel.. Celková výměra bytu je 64 m2 o dispozici 2 ložnice, obývací pokoj, kuchyň, koupelna, oddělená toaleta, lodžie. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnou lednicí, troubou, indukční varnou deskou a úložnou vestavěnou skříní. Do bytu je možné se ihned nastěhovat, k dispozici je také sklep. V blízkém okolí najdete veškerou občanskou vybavenost a všechny výhody této lokality včetně příjemného prostředí díky množství zeleně téměr za domem.

Pokud byste chtěli byt financovat hypotečním úvěrem též Vám budeme k dispozici a v případě jakýchkoliv dotazů nás kdykoliv kontaktujte.

Parametry bytu

Cena
7 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Odlehlá, Praha 9 - Vysočany
ID
009SN0324
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
64 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Develop reality

Za Karlínským přístavem 683/4, Praha, Karlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Simona Neumannová

Simona Neumannová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu