Prodej bytu 2+kk, Strážnice, Grůska, 45 m2

Grůska, Strážnice

3 315 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 798 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Strážnici

Informace k bytu

Vítejte ve Strážnici, pojďte se projít do ulic a uliček města a zjistit, že každý kout má své jedinečné kouzlo, které prostě musíte poznat a my Vám k tomu nabízíme příležitost.
Nabízíme Vám možnost být mezi prvními majiteli bytu v nově vznikajícím bytovém domě ve zmiňovaném městě Strážnice. Jedná se o projekt výstavby pod názvem Rezidence Grůska a Vy tak máte nyní možnost vybrat si jeden z bytů.
Např. byt o velikosti 45,54m2 můžete mít hned v 1.NP. Tento byt vyniká nejen svou plochou a tím nabízejícím prostorem, ale i čistým designem a hlavně budoucími velmi nízkými náklady. Toto vše díky skvěle zvoleným technologiím a snahou vytvořit harmonii s přírodou.
*1.NP
*fotovoltaika
*tepelné čerpadlo
*klimatizace
*rekuperace vzduchu
*vinil,dlažba
Rezidence Grůska je projekt výstavby bytového domu ve městě Strážnice, kde se podařilo spojit elegantní bydlení se špičkovými technologiemi podtržené moderním designem. To vše umožní budoucím majitelům moderní bydlení s kouzelnými provozními náklady.
Na výběr máte z 15ti bytových jednotek a širokou škálu různých variant, ať co se týká dispozic a to 1–3+kk, tak velikosti od 37,16m2– 90,36m2 a i umístění 1–3NP, či podkroví. Bytový dům bude disponovat moderními technologiemi, které budou rajskou hudbou pro Váš rodinný rozpočet. Zdrojem tepla, ohřevu teplé vody a elektřiny bude tepelné čerpadlo a fotovoltaika. Dále v každé bytové jednotce naleznete rekuperaci vzduchu a klimatizaci. Ke každému bytu je možnost využít
i společný sklepní prostor a některé bytové jednotky mají balkón a kryté parkovací stání. Toto vše je již součástí ceny bytu.
Tak neváhejte a mějte možnost prvního výběru a vyberte si tak ten Váš vysněný domov.
Více informací a stav obsazenosti bytů naleznete u makléře.

Parametry bytu

Cena
3 315 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Grůska, Strážnice
ID
2024005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
43 m2
Patro
1. z 4
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
45 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Lucie Kopřivová

Lucie Kopřivová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Strážnici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu