Prodej rodinného domu, Bílovec, 200 m2 (ID: 3475513)

Bílovec

5 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 258 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bílovci

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji dům o dispozici 4+2 (v každém podlaží jsou dva pokoje, kuchyň a příslušenství) . Dům je vhodný pro ty, kteří chtějí žít v blízkosti města, ale doma si přejí užívat přírody a vesnického klidu. Nemovitost lze využít jak pro dvougenerační bydlení tak nabízí dostatek prostoru pro velkou rodinu nebo pro podnikání. Bonusem je velká a zajímavě řešená zahrada, kde se nachází spousta zákoutí k odpočinku a také skleník, ovocné stromy a přírodní jezírko. Za domem stojí velká garáž pro dva automobily.
Dům je podsklepený, vytápění zajišťuje v každém patře samostatný plynový kotel, odpady jsou svedeny do septiku. V roce 2006 byla vyměněna okna, v prvním patře byly udělány nové rozvody elektřiny, sádrokartonové stropy, proběhla renovace koupelny, byly položeny nové dřevěné podlahy, nové dveře z masivu včetně zárubní.
V blízkosti domu se nachází prodejna Albert a autobusová zastávka, centrum města Bílovec je ve vzdálenosti cca 2km. Pokud Vás tato nemovitost zaujala, rádi Vás přivítáme na nezávazné prohlídce.

Parametry domu

Cena
5 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Bílovec
ID
OR943
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
1604 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ODYSEA reality

Korunní 1077/31, Ostrava, Mariánské Hory

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Friedlová Elen - majitel RK

Friedlová Elen - majitel RK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bílovci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu