Dražba zemědělského objektu, Chroustovice, 522 m2

Chroustovice

500 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(nejnižší podání)

Prémioví partneři v Chroustovicích

Informace k nemovitosti

Jedná se o ocenění nemovitých věcí - objektu bez čp/če, na pozemku p.č. St. 63/1 (LV 45) a pozemku p.č. St. 63/2 (LV 88), a objektu bez čp/če, na pozemku p.č. St. 71 (LV 88), LV 131, v k.ú. Mentour, obec Chroustovice, okres Chrudim.

Jedná se o soubor zemědělských staveb, situovaných v zastavěné, okrajové části obce Chroustovice, v místní části Mentour, jako samostatně stojící. Pozemky pod budovami, p.č. St. 63/1 - zastavěná plocha a nádvoří (LV 45) a p.č. St. 63/2 - zastavěná plocha a nádvoří (LV č. 88), a dále p.č. St. 71 - zastavěná plocha a nádvoří (LV 88) jsou ve vlastnictví jiných subjektů, a proto nejsou předmětem ocenění tohoto znaleckého posudku.

Objekty leží v rovinném terénu s přístupem po veřejné, zpevněné komunikaci na pozemku p.č. 477/1 - ostatní plocha, který je ve vlastnictví: Pardubický kraj, Komenského náměstí 125, Pardubice-Staré Město, 530 02 Parudibce, dále po veřejné, nezpevněné komunikaci na pozemku p.č. 473/4 - ostatní plocha, který je ve vlastnictví státu, a dále přes nezpevněné pozemky p.č. 270/2 - ostatní plocha, p.č. 270/3 - ostatní plocha, p.č. 300/25 - orná půda a p.č. 300/24 - orná půda, které jsou ve vlastnictví jiných subjektů (přístup není právně zajištěn).

Zpevněná komunikace se nachází ve vzdálenosti cca 130 m od předmětu ocenění.

a) Objekt bez čp/če - zem. stav, na pozemcích p.č. St. 63/1 (LV 45) a p.č. St. 63/2 (LV 88)

Jedná se o zděný, zřejmě nepodsklepený (nebylo možné přesně fyzicky zaměřit) zemědělský objekt se dvěma nadzemními podlažími bez využitého podkroví pod sedlovou střechou krytou taškou pálenou.

Vnitřní dispozice objektu nebyla zjištěna, neboť přes písemnou výzvu nebyl povinným předmět ocenění zpřístupněn.
Původní stáří objektu je dle dostupných podkladových materiálů, místního šetření a dle odborného odhadu zpracovatele cca 80 roků. V průběhu své celkové životnosti objekt pravděpodobně procházel jen běžnou údržbou prvků krátkodobých životností, která byla v posledních letech zřejmě značně zanedbaná. S ohledem na celkový technický stav, stáří, provedení a výše uvedené skutečnosti je opotřebení stanoveno odborným odhadem zpracovatele. Celkový stavebně technický stav a údržbu objektu uvažujeme jako špatnou.

Podrobný technický popis a vnitřní vybavení objektů je patrné z ocenění.

b) Objekt bez čp/če - zem. stav, na pozemku p.č. St. 71 (LV 88)

Jedná se o přízemní, zděný, zřejmě nepodsklepený (nebylo možné přesně fyzicky zaměřit) zemědělský objekt s mírnou pultovou střechou krytou vlnitým eternitem.

Vnitřní dispozice objektu nebyla zjištěna, neboť přes písemnou výzvu nebyl povinným předmět ocenění zpřístupněn.

Původní stáří objektu je dle dostupných podkladových materiálů, místního šetření a dle odborného odhadu zpracovatele cca 40 roků. V průběhu své celkové životnosti objekt pravděpodobně procházel jen běžnou údržbou prvků krátkodobých životností, která byla v posledních letech zřejmě zanedbaná. S ohledem na celkový technický stav, stáří, provedení a výše uvedené..

Parametry nemovitosti

Cena
500 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Chroustovice
ID
195E123907AS
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
522 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

e-drazby.cz s.r.o.

Nerudova 956/24, Hradec Králové, Pražské Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky dražby zemědělských objektů v Chroustovicích?


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu