Prodej rodinného domu, Šenov, Stará petřvaldská, 91 m2 (ID: 3476684)

Stará petřvaldská, Šenov

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Šenově

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout exkluzivní nabídku krásného řadového domu v nově
vzniknutém projektu zasazeném v uzavřeném areálu klidné části Petřvaldu u Karviné. 
Základem je důraz na kvalitu a nízké provozní náklady. Jednopodlažní domy o dispozici 4+kk jsou postaveny z kvalitního zdiva Ytong a mají užitnou plochu 91 m2. Každý dům má celkovou rozlohu pozemku cca 250 m2.

Praktické řešení domu zajišťuje denní světlo do všech obytných prostor. Získáte dostatek prostoru pro sebe a svoji rodinu. V domě se nachází vstupní prostor se zádveřím, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem, vanou a toaletou, 3 pokoje, které lze využívat jako ložnici, dětský pokoj, pracovnu nebo pokoj pro hosty. Z obývacího pokoje a ložnice se dostanete na vlastní zahradu s terasou. Samozřejmostí jsou dvě parkovací stání před domem, plus parkovací místo pro hosty.

Interiér domu byl navrhnutý designerským studiem s důrazem na detail a výběrem kvalitních materiálů. Dům je kompletně vybaven moderními svítidly, vinylovými podlahami o tloušťce 6,1mm, velkoformátovými obklady a dlažbami 60 cm x 120 cm, vše z kolekce roku 2023.

Celý dům je vytápěný pomocí podlahového topení tepelným čerpadlem /vzduch – voda/ s integrovaným zásobníkem pro ohřev vody. Pro lepší komfort je dům vybaven rekuperací. V celém domě jsou hliníková okna s kvalitními profily s izolačním trojsklem. Samozřejmostí jsou také elektrické předokenní žaluzie.


Neváhejte nás tak kontaktovat a udělejte krok k Vašemu vysněnému bydlení.

Parametry domu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Stará petřvaldská, Šenov
ID
32
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
91 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
91 m2
Plocha nemovitosti
450 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Martin Vaš - Reality

Sokolská třída 1263/24, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Martin Vaš

Martin Vaš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šenově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu