Prodej rodinného domu, Rakovice, 135 m2

Rakovice

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Rakovicích

Informace k domu

V zastoupení majitelů Vám nabízíme v naší realitní kanceláři ke koupi tuto novostavbu nízkoenergetického rodinného domu se zahradou v obci Rakovice, spadající pod obec Čimelice, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Nemovitost je v dobré dojezdové vzdálenosti z Prahy (80 km) i z Písku (25 km), což bude ještě umocněno dostavbou dálnice D4 Praha-Písek, která bude na konci roku 2024 otevřena.
Tento nepodsklepený, jednopodlažní cihlový rodinný dům (bungalov) nabízí novým majitelům moderní bydlení s nízkými náklady a dostatkem soukromí. Dům byl kolaudovaný v roce 2021. Obytná plocha čítá 135 m2, dispoziční řešení domu je 4+kk se šatnou, koupelnou, ve které najdete vanu i sprchový kout, samostatnou toaletou a technickou místností. Ta je průchozí do prostorné garáže, kde pohodlně umístíte 2 osobní auta a mnoho dalších potřebných věcí. Podkroví domu lze pak také pohodlně využívat jako úložný prostor. Celková zastavěná plocha domu je 229 m2. Dům obklopuje udržovaná zahrada, na které je postaven zahradní domek s terasou, krytou pergolou. Celková výměra pozemku je 798 m2. Vytápění celého domu je podlahové, zajištěné tepelným čerpadlem. Dům se prodává včetně moderní kuchyně s vestavěnými spotřebiči, zařízený nábytkem, sedací soupravou a vestavěnými skříněmi. Okna jsou dřevěná s dvojskly a předokenními roletami, podlahy jsou vinylové.
Inženýrské sítě: plyn- na hranici pozemku, elektřina- 230/400 V, voda- obecní vodovod i vlastní studna (pro zalévání), kanalizace- ČOV, vytápění- podlahové, tepelné čerpadlo (vzduch-voda).
Energetická náročnost budovy: Velmi úsporná, hodnota B (102).

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Rakovice
ID
3046
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
229 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
135 m2
Plocha nemovitosti
798 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RG Realitní kancelář s.r.o.

RG Realitní kancelář s.r.o.

Velké náměstí 27/19, Písek, Vnitřní Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Petr Valentík

Petr Valentík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rakovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu