Prodej bytu 2+1, Znojmo, 17. listopadu, 68 m2 (ID: 3476809)

17. listopadu, Znojmo

3 627 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 285 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Znojmu

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji útulný byt 2+1 o celkové užitné ploše 68m2, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Znojma na ulici 17. listopadu. Tento byt je situován ve 2. patře cihlového domu, který je přímo v srdci města, což zajišťuje vynikající dostupnost všech služeb a pohodlí městského života.

Ulice 17. listopadu je známá svou atraktivitou a kompletní občanskou vybaveností. V blízkosti se nachází večerka, restaurace, cukrárna, kino, divadlo, školy, školky, lékárna, bankomat, pošta, vlakové a autobusové nádraží. Pro milovníky přírody je nedaleko Gránické údolí a pro rodiny s dětmi dětské hřiště v Dolním parku.

Interiér: Byt prošel rekonstrukcí v roce 2018, přičemž byl kladen důraz na zachování původního charakteru, což dokazují zachované prostorné dřevěné dveře a nábytek rustikálního stylu, který dodává bytu jedinečnou atmosféru.
Plynový kotel zajišťuje tepelný komfort a úsporné vytápění. Výhodou je oddělené WC od koupelny

Náklady: Měsíční náklady na bydlení jsou velmi příznivé, celková cena SVJ včetně elektřiny spol. prostor, vody a fondu oprav je 1996 Kč, náklady na elektřinu činí 1330 Kč a plyn 2210 Kč.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlí městského bydlení s historickým nádechem a všechny výhody života v centru Znojma. Pro více informací nebo sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat makléře.

PENB nedodán - G

Parametry bytu

Cena
3 627 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
17. listopadu, Znojmo
ID
00166
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 74 lidí

Prodejce

Dominik Groh

Dominik Groh

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Znojmu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu