Prodej bytu 2+1, Brno, Musilova, 74 m2 (ID: 3476822)

Musilova, Brno

6 870 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 740 Kč /za měsíc

(Cena + provize 230 000 Kč)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Příjemné, moderní a nízkonákladové bydlení v bytě s variabilní dispozicí - takový je náš nový byt v nabídce, který najdete v nejhezčí části Husovic plné rodinných domků a vilek na hranici s Černými poli na ulici Musilova.

Byt se pyšní hned několika výjimečnými výhodami - oba pokoje jsou orientované do vnitrobloku a tedy do naprostého klidu. Ve vnitrobloku se nachází velká zahrada, která patří pouze tomuto bytovému domu, kde je dětské hřiště, posezení s grilem i prostor pro pěstování dobrot v květináčích. K bytu náleží sklepní kóje umístěná v 5. NP (3 m2), ke které si pohodlně vyjedete z garáží, kde si můžete koupit k bytu garážové stání 15 m2 za cenu 500 000 Kč. Velkým bonusem jsou velmi nízké náklady na energie - pouze 1 200 Kč měsíčně vč. vytápění. Garancí dlouhodobé kvality celé budovy z roku 2010 je to, že stavitel stále má v domě kanceláře i své vlastní bydlení.

Dispozice bytu je variabilní díky velkorysým 67 m2. Obývací pokoj může posloužit jako jídelna s obývací částí a spací nikou. V pokoji se zase pohodlně vejde walk in šatna a nebo dětský pokoj pro dvě děti. Jak by mohl byt po úpravě vypadat najdete v galerii. Samostatné WC, koupelna s vanou, prostorná vstupní hala a moderní kuchyně s jídelním koutem jsou už jen skvělým doplňkem pro pohodlné bydlení. Ráno si můžete vypít kávu na 4 m2 velké lodžii, na kterou vstoupíte francouzským oknem přímo z obývacího pokoje.

V blízkém okolí bytu je hned několik základních a mateřských škol, skvělá restaurace na Musilce i zastávky hromadné dopravy. 300 metrů od bytu je také cyklostezka kolem řeky Svitavy, po které se dostanete cestou na sever až do Bílovic a cestou na jih až k soutoku u Olympie.

V případě zájmu o prohlídku či bližší informace se na nás neváhejte obrátit.

Parametry bytu

Cena
6 870 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena + provize 230 000 Kč
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Musilova, Brno
ID
042024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
67 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
74 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Lenka Hanáková Dresslerová

Lenka Hanáková Dresslerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu