Prodej rodinného domu, Úholičky, 118 m2

Úholičky

11 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 55 997 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Úholičkách

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivní nabídka moderního, nízkoenergetického rodinného domu na hranici Prahy, který je součástí jedinečného projektu Zámecké výhledy v obci Úholičky.

Projekt Zámecké výhledy se vyznačuje mimořádnou energetickou úsporností. Domy jsou vybaveny tepelným čerpadlem, rekuperační jednotkou, jímkou na dešťovou vodu či přípravou pro nabíjení elektromobilů a fotovoltaiku. Toto nízkonákladové bydlení je šetrné nejen k přírodě, ale i k vaší peněžence.

Standardy domu zahrnují moderní technologie a kvalitní materiály, které reflektují aktuální trendy a potřeby klientů. Podlahové vytápění, kvalitní vinylové podlahy, izolační trojskla nebo italské obklady Abitare Trus jsou zárukou funkčnosti, která je pro moderní životní styl nezbytná.

Celková plocha domu 126 m2 (+ zahrada 215,07 m2) a dispozice 4+kk je rozdělena celkem do tří podlaží:
Přízemí – obývací pokoj s kuchyňským koutem (33,72 m2), komora (3,21 m2), schodiště (4,68 m2), zahrada (215,07 m2)
1. NP – ložnice (13,17 m2), koupelna (4,69 m2), WC (2,13 m2), chodba (13,51 m2), schodiště (4,95 m2), balkon (5,10 m2)
2. NP - dětský pokoj (12,60 m2), dětský pokoj (9,95 m2), koupelna (5,46 m2), chodba (6,15 m2), balkon (6,31 m2)

K domu náleží 2 parkovací stání před domem.

Úholičky jsou malebnou obcí se skvělou dostupností do Prahy. Ačkoliv se jedná o menší klidnou obec, příjemně vás překvapí, co vše v okolí najdete. Obec disponuje výbornou dopravní dostupností, cyklostezkami, turistickými trasami, školkou i školou, knihovnou a restaurací. V okolí je nádherná příroda i památkově chráněný zámek Úholičky. Do Prahy se odsud autem pohodlně dostanete za cca 10 minut, přímým vlakovým spojením na Masarykovo nádraží za cca 20 minut nebo několika pravidelnými autobusovými linkami za cca 25 minut.

Spojení prosluněných prostor, jedinečných výhledů a velkorysých zahrad s orientací na jih vytváří ideální prostředí pro rodinný život. Bydlení v Úholičkách, to je bydlení blízko Prahy a zároveň uprostřed přírody. Objevte svou životní rovnováhu právě v Úholičkách.

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Parametry domu

Cena
11 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Úholičky
ID
C2 ZV#1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
126 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
118 m2
Plocha nemovitosti
265 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Eduard Mráz

Ing. Eduard Mráz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Úholičkách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu