Prodej rodinného domu, Kladno, Bohumila Hrabala, 160 m2

Bohumila Hrabala, Kladno - Rozdělov

17 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 83 352 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k domu

Jediný svého druhu, tak by se dal nazvat tento dům v Kladně Rozdělově v blízkosti lesa. Jiný podobný dům momentálně v nabídce na Kladně nenajdete. Tato nemovitost Vám poskytne na pozemku o velikosti 822m2 dostatek prostoru a soukromí. První podlaží o dispozici 4+kk prošlo v roce 2019 nákladnou a zdařilou rekonstrukcí. Prostornému obývacímu pokoji spojenému s kuchyní (57m2) dominuje moderní kuchyňská linka se špičkovými spotřebiči od společnosti Gorenje, s pracovní deskou z umělého kamene od společnosti Samsung a lednicí taktéž od Samsungu. Během zimních dní si zde můžete přitopit ve zcela nových krbových kamnech, které stále čekají na svůj první podpal. Dále zde nalezneme větší z ložnic (23m2), momentálně využívanou jako posilovnu. Dvě menší ložnice, každá o rozměru 13m2. Koupelna (8m2) se sprchovým koutem a vanou poskytne dostatek prostoru a pohodlí. K nadstandardu patří dubové dřevěné podlahy s jemnými pozlacenými třpytkami. Naprosto Vás okouzlí moderní interiérové dveře se skrytými zárubněmi od společnosti B-doors-invisidoors. Ve druhém podlaží na Vás čeká prostorný pokoj o rozměru 46m2 s koupelnou, toaletou a přípravou na menší kuchyňku. Dům je tak možné snadno využít jako dvougenerační nebo sem přesunout posilovnu z přízemí.

O teplo v domě se postará kondenzační plynový kotel Vailant. V chodbě, koupelně a obývacím pokoji s kuchyní je rozvedeno podlahové topení. Jak je již uvedeno výše, přitopit si můžete také v úplně novém krbu. Další vychytávkou v domě jsou venkovní okenní žaluzie od společnosti Lomax ovládané přes mobilní aplikaci. Váš komfort během horkých letních dní zvýší dvě klimatizační jednotky, jedna pro obývací pokoj a druhá pro ložnici. Dalším bonusem domu je pak prostorná garáž (39m2) pro dva vozy. Samozřejmostí je pojezdová brána a sekční garážová vrata na dálkové ovládání. O Vaše bezpečí se postará moderní zabezpečovací systém od společnosti iGet a kamerový systém monitorující okolí domu, vše ovládané jednoduše přes aplikace v telefonu. Osvětlení na toaletě, chodbě, předsíni a v ložnici je značky Philips Hue.

Z obývacího pokoje vejdeme na prostornou terasu z materiálu woodplastic s posezením a možností zastínění elektricky ovládanou markýzou (včetně senzoru větru). Na zahradě Vám poslouží menší kruhový bazén, dva zahradní domky, z nichž jeden byl používaný jako bar a je do něj přivedena voda i elektřina. Večer si můžete rozpálit ohniště a opéct buřty.
Dům je postavený z porothermu šířky 44cm, má sedlovou střechu s taškami značky Bramac a je osazen plastovými okny s dvouskly. Stavba spadá energeticky do třídy „C“, tedy úsporný.

Dům má skvělou polohu na okraji Kladna, kde jste za chvilku v lese, na nákupu, u školky, školy nebo najíždíte na dálnici D6 směr Praha. Pokud máte vyšší nároky na bydlení a chcete bydlet přímo v Kladně, tento dům je pro Vás jasná volba.

Parametry domu

Cena
17 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Bohumila Hrabala, Kladno - Rozdělov
ID
66295
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
199 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
822 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Holeček

náměstí starosty Pavla 39, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Bc. Lukáš Holeček

Bc. Lukáš Holeček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu